UEFA Avrupa Ligi ikinci ön elemesinde Östersunds maçında yaşanan bozgun sonrası sessiz kalan Galataaray Sportif Direktörü Cenk Ergün dün açıklamalar yaptı. Yeni transferler için başkanla yurt dışına gitmeden önce beIN Sports'a konuşan Ergün, "Bu travmayı atlatmak zorundayız. Değişimiçindeyiz. Aramıza yeni arkadaşlar katıldı. 3 haftalık bir süreç var lige kadar. Yeni bir kamp süreci düşünüyoruz. Lige hazır olmamız lazım. Şampiyon olacağız. Başka yolumuz yok" diye konuştu.

KADROYU KURDUĞUMUZ ZAMAN ELEŞTİRİN!
"Yönetimimizin bize vermiş olduğu destekle hocamızla devam ediyoruz" diyen Cenk Ergün, "İnandığımız projeyle devam etmek istiyoruz. Henüz gerçekleştiremediklerimiz var. Onları yaptığımız zaman daha tartışılabilir, değerlendirilebilir bir ortamın Igor Tudor için oluşacağını düşünüyoruz" dedi. Mevcut kadroyla ilgili olarak teknik heyetle konuştuklarını söyleyen Ergün, "Performansı düşük olup uyarılacak olan ya da aramızdan ayrılan oyuncular olacak. Şu anda bunları zikretmek için doğru zaman değil" ifadelerini kullandı.

BU ACIYI İYİ BİLİRİM
Taraftarların neler hissettiğini çok iyi bildiğini de söyleyen Cenk Ergün, "Ben de tribünden gelen biriyim. 1991- 1992 sezonunda Kupa Galipleri çeyrek finalinde Werder Bremen tur atlarken döktüğüm gözyaşları gibi yine içimiz kan ağladı. Camiadan ve taraftarlarımızdan özür diliyoruz" dedi.