Galatasaray'da Yasin Öztekin ve Sinan Gümüş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda yarın oynanacak olan Atletico Madrid maçı öncesi GSTV’de yayınlanan "Devler Arenası" programına özel açıklamalarda bulundu.

YASİN ÖZTEKİN

"Tabii ki grubumuz bence iyi bir gruba geldik. Bütün takımlar tabii ki zor ama daha da zor takımlar vardı. Barcelona gibi Bayern Münih gibi... Bu gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. Geçen sene iyi geçmese de bu sene hedeflerimiz büyük Şampiyonlar Liginde her maça 3 puan için çıkmak istiyoruz. Dediğim gibi çok zor maçlar ama elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Tabi iki A.Madrid son yıllarda Avrupa’da başarılı bir takım, takım oyununu çok iyi oynayan bir takım. Ama dediğim gibi istediğimiz bir takımdı. Benim de istediğim bir takımdı. O yüzden biz elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Takım olarak iyi oynamak istiyoruz, birlikte oynamak istiyoruz. İnşallah da Salı günü onlara karşı hem seyircilerimizle beraber hem de takım olarak iyi mücadele edip 3 puanı almak istiyoruz"

SİNAN GÜMÜŞ

“Tabii ki grup kolay bir grup değil her takım iyi bir takım çünkü onlar da Şampiyonlar Ligine katıldılar. Tabii ki biz de grubu geçmek istiyoruz kendimize tabii ki güveniyoruz çünkü biz Galatasarayız. Şampiyonlar Liginde çok başarılı bir takım olabileceğimizi düşünüyorum. İlk maç da A. Madrid. A.Madrid de iyi bir takım ama biz kendi sahamızda kendi stadımızda oynuyoruz. Bu maçı da tabii ki kazanmak istiyoruz. Şampiyonlar Liginde ilk maçı kazanmak çok önemli çünkü diğer maçlara daha iyi bir motivasyonla gideriz.Heyecan var tabii ki. Şampiyonlar Liginde her oyuncu oynamak ister, hoca da bana bu şansı verirse çok güzel olur. Küçükken tabii ki Şampiyonlar Ligini televizyondan seyrediyorduk. İnşallah A.Madrid maçı, Benfica maçı, Astana maçı hoca bana şans verirse çok gurur verici bir durum olabilir. Taraftar bu stada gelirse ve bu stat dolu olursa bence taraftarla birlikte güzel bir maç seyredebiliriz. Çünkü taraftar bizim için çok önemli ve motivasyon anlamında bizim için 12. Adam. Bize 90 dakikaya kadar yardım edebilirler ve bence A.Madrid de bizim taraftarımızı görünce bence biraz korkabilirler. Bu da bizim için daha bir şans daha bir güç verebilecek duruma getirebilir. Bu yüzden bu maça herkes gelsin ve bize yardımcı olsun. En önemlisi şimdi grup. Grubu tabii ki geçmek istiyoruz onu başarırsak bence biz de kaliteli bir takımız. Ondan sonra zaten 2 maç var, o 2 maçı da kazanmamız lazım. Yüzde yüz mücadele edeceğimize inanıyorum. O yüzden en önemlisi şu an grup sonrasında çeyrek final veya yarı final de olursa ne güzel olur”