Galatasaray’ın yöneticilerinden Levent Nazifoğlu geçtiğimiz günlerde verdiği bir demeç ile ilgili açıklamalarda bulundu. Hedeflerinin ileri vadede Şampiyonlar Ligi finali olduğu yönündeki laflarının eleştirilmesine sinirlenen yönetici, “Onlar vizyonsuz ise ben ne yapayım” dedi.

Leven Nazifoğlu maç sonuna şu açıklamaları yaptı:

“PODOLSKİ HALA PODOLSKİ”
Hazır olmayan hali bile maçı çevirdi 2 gol attı. Podolski için söylenecek bir şey yok. Podolski, Podolski… Futbolcular geçen sene çok üzüldüler kötü günleri gördüler. Bu sene daha ciddi baktılar olaya. Geçen sene seyirci de bırakmıştı takımı. Geçen seneki olay biraz konsantrasyon bozulmasından oldu. Geçen seneden aldığımız dersler var. Bundan sebep güzel sonuçlar ortaya çıkıyor.
Şampiyonlar Ligi finali oynayacağız dedim. Biz Şampiyonlar Ligi’nde yarı final oynamış takımız. Ne deseydim? Diğer yazan kişilerin vizyonu düşükse yapacak bir şey yok.

“SELÇUK MÜKEMMEL OYNADI”
“Selçuk mükemmel oynadı bugün. Selçuk ilk geldiği seneki çok yüksek olduğu için, o sene o kadar büyük bir performans gösterdi ki her sene o performans beklendi. Biz şaşırmadık. Selçuk her zamanki gibi kaptanımız. En önemli oyuncularımızdan beri. Hiç problemi olmadı.
“Burak ile görüştük. Burası Burak’ın yuvası. O bizim kardeşimiz. “