Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Levent Nazifoğlu, gündemi değerlendirdi.

- Favori biziz! -

Zorlu Başakşehir maçını da değerlendiren Nazifoğlu, “Başakşehir maçına favori çıkacağımızı düşünüyorum. Rakibimiz de çok güçlü bir takım. Hemen hemen şanslarımız eşit. Ben kazanacağımıza inanıyorum.” dedi.

- Dövizin artmış olması tüm hesapları karıştırdı! -

Alman yıldız Lukas Podolski'nin son durumu hakkında konuşan Levent Nazifoğlu, “Podolski ile dün toplantı yaptım. Her şeyi açık açık konuştuk. Podolski ile yıl sonuna kadar devam etme kararı aldık. Sezon sonunda yeni bir değerlendirme yapabiliriz. Sözleşmesi sezon sonunda bitmiyor ama ona özel bir şeyler yapacağız. Podolski’ye şu anda takımın da ihtiyacı var. Futbolcumuzu bırakmak istemedik doğal olarak. Transfer yapmak için yapmıyoruz. Dövizin artmış olması tüm hesapları karıştırdı.” ifadelerini kullandı.

- Ortamı germemek lazım! - 

Beşiktaş'ın yeni transferlerine düzenlediği imza töreninde Fikret Orman'ın kullandığı sözlere de değinin Nazifoğlu, “Fikret Orman’ın açıklamalarını duymadım. Ne demek istediğini anlamış değilim. Fenerbahçe ile Galatasaray dosttur. Cevap verince herkes işine baksın diyor. Bir camianın başkanıdır. Ben buradan ona cevap vermeyeyim. Ne gerek var bunları konuşmaya? Herkes futboluna odaklanmak durumunda. Beşiktaş’ın üstüne kimsenin geldiği yok. Herkes kendi hakkını korumak istiyor. Federasyon yaptırımları yapıyor. Ortamı daha fazla germemek lazım.” şeklinde konuştu.