Mücadelenin ardından Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, önemli açıklamalarda bulundu.

Terim'in açıklamalarının bir kısmı şu şekilde;

"Takımımı tebrik ederim. İlk dakikadan son dakikaya kadar bir hafta önce olmayan konsantrenin hepsi vardı. Tüm oyuna konsantreydiler, tam bir profesyonel ve büyük takım gibi oynadılar, lider gibi oynadılar ve lider oldular.Yapılan tüm taktik değişiklikler 3 puana göreydi. Galatasaray, bugün bileğinin gücüyle, mentalitesiyle, mücadelesiyle kazanmıştır. Taraftarlarımız da başka bir kale gibiydi arkamızda." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim açıklamalarına şu şekilde devam etti;

"Hesap çok açık, ne olacağı ortada ama en azından küçük bir kredi aldık. 5 maç var daha ama en azından lideriz.Bir de bu deplasman işlerini halledersek daha güzel olacak. Galatasaray, Galatasaray gibi oynarsa her şey daha kolay olur ve oynayacak..Rakibimiz yüksek toplarda belki de Türkiye'deki en iyi takımlardan biri ama bugün bir tane vurdurmuşuz ve biz yüksek toptan gol atmışız. Bugün birçok istatistiği kendi lehine çevirmiş bir Galatasaray var."

Fatih Terim,Mariano'nun golü ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı;

"Mariano mükemmel bir gol attı. Başlangıcından sonuna bir zeka örneği. Sağ ayaklı bir oyuncunun sol ayağıyla falso verip böyle bir gol atması da ayrı bir güzel tabii."
.