Eren Derdiyok, Galatasaray'ın Kayserispor'u deplasmanda 3-1 yendiği maçın ardından konuştu. Maçta iki gol atan ve galibiyetin mimarı olan Eren Derdiyok, galibiyet ve teknik direktör Fatih Terim hakkında yorumlarda bulundu.

Eren Derdiyok'un açıklamaları şu şekilde;

"Çok kritik bir maçtı, çok zor olacağını biliyorduk. İlk yarı çok iyi oynadık, pozisyonlar yakaladık ve golleri attık. Daha da fazla atabilirdik. 2. yarıda farklı oynamak istedik. İkinci yarı Kayseri baskı yaptı, iyi oynadılar. Takım arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum. Kayserispor baskısına iyi direndiler. Hepimiz mücadele ettik. Bu tür maçlarda maçlarda kontrataklardan şanslar yakalıyorsunuz. Biz de yakaladık. Bir tanesini de atarak maçı bitirdik.

İk yarıda iyi oynadığımızı tüm seyirciler görmüştür. Hocanın felsefesi var. Hoca ile az vaktimiz oldu çalışmak için. 2. yarıda yaptığımız hataları da düzelteceğiz"


GS TV'ye de kısa bir açıklamada bulunan tecrübeli golcü oyuncu Eren, "Geçen sene fazla şans bulamadım ama çok çalıştım ve kendimi hazır tuttum. Gomis'in sakatlığı yüzünden bugün görev aldım ve 2 gol attım, çok mutluyum. Artık ikinci yarı zor olacak . Haftaya da  kazanmak istiyoruz" ifadesini kullandı.