Galatasaray'ın yeni transferler için düzenlediği basın toplantısında Başkan Mustafa Cengiz, Trabzonspor maçında yaşanan hakem hatalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

TRABZONSPOR'U YİNE YENERDİK
Bordo-mavili ekibe karşı çok etkili oynadıklarını söyleyen Mustafa Cengiz, "Bizim maçımızı isterse Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu yönetsin, biz yine de bir sonuca ulaşabileceğimizi düşünüyoruz. Alemi sersem, milleti aptal zannetmeyelim. Bizim maçımızdaki VAR konuşmalarını yayınlayın. Trabzon futbol şehridir, büyük bir markadır, neden onlara haksızlık isteyelim. Ben, maçı izlerken Galatasaray'a haksızlık yapıldığını gördüm ancak sonra Trabzonspor'a da yapıldığını gördüm." dedi.

Yabancı kuralı ve İstiklal Marşı tartışmalarına da değinen Cengiz şöyle konuştu: "Önce devlet, sonra millet. Yahu senfoni orkestrasına adam mı arıyoruz, Galatasaray'a futbolcu mu alıyoruz? Türkiye Kupası'nda 11 yerli ile oynadığımızda bunu kimse konuşmadı. 11 yerli oyuncuyla çıkmaya engel bir durum yok, isteyen oynasın. Yabancı kuralını eleştirenler Galatasaray'dan korkuyorlar.''