Süper Lig’de sezona muhteşem bir galibiyetle başlayan ve ilk haftadan liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, deplasmanda sezona yenilgiyle başlayan Osmanlıspor’a konuk oluyor. Peki Osmanlıspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

CİMBOM SERİ PEŞİNDE
Östersunds’a elenerek henüz sezon başına Avrupa Ligi’ne veda eden ancak birbirinden kaliteli transferlerle adından oldukça söz ettiren Galatasaray, flaş bir galibiyetle kazandığı Kayserispor maçının ardından gözünü Osmanlıspor’a dikti. Şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Beşiktaş’ın da Kasımpaşa karşısındaki puan kaybıyla iştahlanan Cimbom, galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

OSMANLISPOR İLK PUANLARINI KAZANMAK İSTİYOR
Süper Lig’in yeni takımlarından Yeni Malatyaspor deplasmanda 3-1 yenilerek lige istediği gibi başlayamayan ve hafta içinde 4 yabancı oyuncusuyla yollarını ayıran Osmanlıspor, Galatasaray karşısında hem bu sezonki ilk puan ya da puanlarını almak hem de moral bulmak için çıkıyor.

MUHTEMEL 11’LER
Osmanlıspor: Karcemarskas, Vrsajevic, Maxsö, Pinto, Numan, Serdar Gürler, Lawal, Hasan, Tugay, Umar, Thievy
Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Linnes, Garry Rodrigues, Fernando, N’Diaye, Tolga Ciğerci, Belhanda, Gomis.
STAT: Osmanlı Stadı
SAAT21.45
HAKEM: Halil Umut Meler
YAYIN: beİN Sports 1

KAZANAN KADRO SAHAYA
2015-16 sezonunda dış saha maçlarında sadece dört galibiyet alabilen ve 18 puanda kalan Galatasaray,  geçen sezon ise 17 deplasman sınavının dokuzunu kazanıp 31 puan toplayabilmişti. Sezona taraftarların ıslıklarıyla başlayan teknik patron İgor Tudor da güvenoyu almaya çalışacak. Osmanlı, iki sezondur Cimbom’a evinde yenilmiyor. Tudor, Kayseri önünde kazanan kadroyu bozmayı düşünmüyor.