Karabükspor mağlubiyetinin ardından ibreler teknik direktör Riekerin'e döndü. Yönetimin beklentisini karşılayamayan Riekerink, yönetime bir rapor sundu. Mağlubiyetin nedenini Cüneyt Çakır'a bağlayan Riekerink, maçta istedikleri gibi oynayamadıklarını da söyledi. 

RIEKERINK GİDİYOR MU KALIYOR MU ?

Liderle aralarında çok fark bulunmadığını yönetime söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, yaşanılan mağlubiyetlerden sonra tek suçlunun kendisiymiş gibi gösterilmesinden sıkıldığını söyledi. Raporun yönetim kurulu toplantısında tartışıldıktan sonra kararın açıklanması bekleniyor. Bu konuda şu açıklamaları yaptı: "Galatasaray'ın bende çok önemli bir yeri var. Tabiki bu takımda teknik direktör olarak devam etmek isterim ama benden daha iyi birisi gelecekse şuan istifamı verebilirim." 

YÖNETİCİLER YENİ HOCA İSTİYOR !

Karabükspor'a mağlup olan sarı-kırmızılı ekipte fikir ayrılıkları iyice kendini göstermeye başladı. Yönetimde bulunan bazı kişiler, takımın yeni bir teknik direktöre ihtiyaç olduğunu ve anlaştıkları Alman bir teknik direktör olduğu iddia edildi. Yönetim kurulu toplantısında bu yöneticiler, Dursun Özbek'ten bu teknik direktör ile konuşulmasını isteyecek.

RIEKERINK KALMALI !

Yönetimin diğer bir kısmı ise takımdaki mali sorunlara dikkat çekerken, Riekerink'in bu durumda bir suçu olmadığını söyleyecek. Takım şampiyonluk yolunda ilerlerken bir teknik direktör değişiminin takımı şampiyonluk potasından düşürebileceğini hatırlatacak. 

SCHALKE'DEN GALATASARAY'A !

Yeni hoca isteyen yönetim kurulunun anlaştıkları teknik direktörün, şuan Schalke'nin başında bulunan Andre Breitenreiter olduğu iddia edildi. Breitenreiter'in menajeri Julian Syha, geçtiğimiz haftalarda Galatasaray'la oyuncu transferi için değil, başka bir konuda görüştüğünü belirtmişti.