Sarı-kırmızılıların 3 puanı alacağını kaydeden orta saha oyuncusu, "Zor bir maç olacak ama taraftarımızın önünde kazanacağımızı düşünüyorum" dedi.


BAHANE OLMAZ

Tecrübeyi oyuncu, "Bu sezon sakatlık anlamında büyük şanssızlıklar yaşadık. Ancak Galatasaray'da bahane olmaz. Bu sezon da şampiyonluk kupası bizim olacak" diye konuştu.

SÖZLEŞMESİ BİTECEK

Galatasaray'ın demirbaşlarından Selçuk İnan'ın sözleşmesi bitiyor. Futbolu Galatasaray'da bırakmak isteyen futbolcu, yönetimin kendisine yeni bir sözleşme sunmasını bekliyor. Terim de büyük saygı duyduğu Selçuk'un sözleşmesini uzatmak amacında... Fakat rakam ve sözleşme süresinin nasıl olacağı merak konusu...


5 SENEDE 14 MİLYON EURO

Ünal Aysal döneminde sözleşmesi yenilenen Selçuk İnan, Galatasaray'dan son 5 senede yaklaşık olarak 14 milyon euro ücret aldı.

MAAŞINA TIRPAN!

Yönetımın Selçuk İnan'a 1+1 yıllık sözleşme teklif etmeyi düşündüğü gelen bilgiler arasında... Yönetim ayrıca 1 milyon euro civarında bir ücret önermeyi planlıyor. Ancak bu rakamın Selçuk'u tatmin etmesi zor görünüyor.



NE DEMİŞTİ?
"Aklımda 3-4 yıl daha oynamak var. Çünkü fizik olarak kendimi iyi hissediyorum. Oynadığım mevki itibarıyla 36- 37 yaşlarını bulabilirim. Bir yıl daha sözleşmem var ama bu bir sene sonra ayrılacağım anlamına gelmez. İlerleyen dönemde Galatasaray'da farklı bir pozisyonda yer almak gibi bir hedefim var"

Kaynak: Sabah