Galatasaray'da Benfica'ya transferi gündemde olan Sinan Gümüş yarınki Kayserispor maçında 11'de sahaya çıkacak.

Feghouli'nin gecikmesi, kamp döneminde şans verilen Recep Gül'ün ise henüz bu seviyede oynayabilecek düzeyde olmaması, gitmek için direten Sinan'ın yarın akşam karşılaşmanın ilk 11'inde yer almasına neden olacak.

Teknik direktör Igor Tudor genç futbolcuyla özel bir toplantı yaparak, "Profesyonel davranmak ve kendine takıma vermek zorundasın. Sana bu maçta ihtiyacımız var. Daha sonra durumunu yönetim değerlendirecek" diye konuştuğu öğrenildi.
Sinan'dan bu konuda hassas davranmasını isteyen Hırvat teknik adamın, oyuncusundan sadece sahaya odaklanması için mücadele ettiği bildirildi.

Galatasaray'da parmağında kırık olan Yasin Öztekin'in oynamayacak olmasının yanı sıra Selçuk İnan'ın sakatlığı da Belhanda'nın bu bölgeye çekilmesi fikrini ortadan kaldırdı. Tudor bu yüzden ne pahasına olursa olsun geleceği belirsiz olan Sinan Gümüş'ten ligin ilk karşılaşmasında yararlanacak. Sinan bu sezon Öztersunds ile oynanan iki karşılaşmada da sahada görev yapmış, ilk 11'de çıktığı bu maçların ikincisinde üç dakika kala müsabakadan çıkmıştı..