Galatasaray yönetimi, yeni sezon yaklaşırken transfer harekatının ikinci dönemine de hızlı girdi. Gomis, Belhanda, Maicon ve Mariano'nun kadroya katılmasının ardından yaşanan Avrupa bozgunu sonrası taraftar tepkisini lig başlamadan göğüslemek isteyen yönetim, Feghouli transferini bitirdi ve sıra ön libero takviyesine geldi. Transfer listesinin en tepesine yazılan isim olan Brezilyalı futbolcu Fernando için girişimler başladı. Sarı-kırmızılılar, bu transfere 5-6 milyon Euro civarında bir bütçe ayırırken, Manchester City'nin iki yıl daha sözleşmesi bulunan Fernando için 8-9 milyon Euro civarı bonservis talep ettiği öğrenildi.

TUDOR'UN 'OLMAZSA OLMAZ' DEDİKLERİNDEN
Galatasaray, ağrıyan karnı orta sahaya iki takviye yapmayı planlarken, 6 numara pozisyonu için Fernando teknik direktör Igor Tudor'un olmazsa olmazı... Sarı-kırmızılılar, Manchester City ile arada 2-3 milyon Euro'luk fark bulunmasına rağmen Fernando için tüm şartları sonuna kadar zorlama kararı almış durumda.29 yaşındaki Brezilyalı dinamonun bir dönem Porto'da birlikte top koşturduğu vatandaşı Maicon'dan Galatasaray hakkında bilgiler almaya başladığı gelen haberler arasında.

2007'de Brezilya ekibi Vila Nova'da oynarken 19 yaşında Porto'ya giden Fernando, 2014'te bu kez 20 milyon Euro'ya Manchester City'e transfer oldu. 29'undan gün alan başarılı orta saha oyuncusunun sözleşmesi 2019 yazında bitecek.

FEGHOULİ'DE İŞLEM TAMAM
Galatasaray'da, 5'inci transfer uçağı Sofiane Feghouli için kalkacak. Başkan Dursun Özbek ve Sportif Direktör Cenk Ergün, cumartesi sabahı gittikleri Paris'ten Feghouli'nin transferini bitirerek pazar gecesi döndü. Özbek-Ergün ikilisine West Ham ile Galatasaray arasındaki görüşmeleri yürüten ünlü menajer Ahmet Bulut eşlik etti. Cezayirli yıldız için İngiliz ekibine 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödenmesi, Feghouli'nin ise yıllık 4 milyon Euro civarında kazanması bekleniyor.