Galatasaray’da sistem değişiyor...Kulüp başkanı Dursun Özbek’in önceki gün Florya Metin Oktay Tesisleri’ne yaptığı ziyaret ve attığı fırçadan sonra, Tudor sezon başına dönüş kararı aldı. Hırvat hoca hem takımı şampiyonluk potasında tutabilmek hem de kendi geleceğini kurtarmak için, kusursuz işleyen sistemi geri getirmeye çalışacak.Basında çıkan haberlere göre,Galatasaray bu doğrultuda cumartesi günkü Aytemiz Alanyaspor maçına 4-2-3-1 düzeniyle çıkacak. Ön tarafta Gomis görev yaparken, Eren Derdiyok kulübede şans bekleyecek.

Selçuk’tan emin olamıyor

Orta sahada ise tek bir soru işareti var. Sarı kart cezalısı Fernando’nun yerine kimin oynayacağına Tudor henüz karar vermedi. Ndiaye ile Selçuk ikilisini birlikte sahaya sürmeyi düşünen Hırvat hoca, bu durumda solda Tolga’yı, sağda Rodrigues’i, forvet arkasında da Belhanda’yı kullanacak. Ancak Selçuk konusunda emin olamayan Hırvat teknik adam, Tolga’yı merkeze çekip kanatlardan birinde Yasin ya da Sinan Gümüş’ü deneyebilir. Feghouli, cezası nedeniyle kadroda olmayacak.

‘Bize transfer lazım’

Tudor’un Başkan Dursun Özbek’le yaptığı görüşmede, devre arasında mutlaka takıma bir sol bek ve bir forvet transferi yapılmasını istediği öğrenildi. Latovlevici ve Linnes’in yetersiz kaldığını belirten Hırvat hoca, Gomis’e alternatif olarak da bir isme ihtiyaç duyduğunu söyledi. Skoru değişterecek hamle yapmakta zorlandığını söyleyen Tudor, sadece 11’e değil, kulübeye de takviye yapılması gerektiği görüşünü iletti. Özbek konuyu kurmaylarıyla masaya oturduktan sonra, yeni hamle için tekrar bir yol haritası belirleyecek.

Yöneticiler toplandı

Galatasaray Yönetimi dün akşam saatlerinde haftalık olağan kurul toplantısını gerçekleştirdi. Gündemin ana maddesi teknik direktör Tudor’un durumuydu. Başkan Dursun Özbek, Hırvat hocaya son bir şans verildiğini idarecilere bildirdi. Ortak görüş ise devre arasına kadar sabredip, kötü gidişin sürmesi halinde teknik direktör değişikliğine gidilmesi yönündeydi.

Latovlevici kulübeye doğru

Savunmada da Başakşehir maçı kadrosuna göre iki değişiklik var. Sol bekte tel tel dökülen Latovlevici’nin yerine bu kez Martin Linnes oynayacak. Sol stoperde Maicon şans bulurken, kart cezası biten Serdar Aziz de Denayer’in yerine ilk 11’de görev yapacak. Sağ bekte Mariano, kalede de her zaman olduğu gibi Muslera, Tudor’un diğer tercihleri olacak.