Galatasaray'ın kilit isimlerinden Wesley Sneijder, Pazar günü oynanacak olan dev derbi öncesi basın mensuplarının karşısına geçti.

Derbinin önemine vurgu yapan Sneijder, ''Pazar günü önemli bir maç bizi bekliyor. Ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Güvenimiz üst düzeyde ve hazırız. Sezon başından beri çok iyi çalışan bir takımız. Milli takım dönüşleri zordur. Bazı arkadaşlar aramıza geç katıldı. Şimdi tüm takım halinde beraberiz. Güzel çalışıyoruz.'' diye konuştu.

“TÜM ÇABAM GALİBİYET İÇİN”

Kendisi için gol atmanın değil, galip gelmenin önemli olduğunu belirten Hollandalı, ''Benim için gol atmak önemli değil. Asıl odaklanmamız gereken takımın kazanması. Gol atmak bu kadar önemli olsa her seferinde kaleyi düşünürdüm. Daha uygun bir pozisyonda arkadaşım varsa ona pas vermek her zaman aklımda. Gol için endişelenmiyorum. Pazar da gelebilir... Tüm çabam galibiyet için.'' dedi.

“PAZAR GÜNÜ KAZANACAĞIZ!”

Fenerbahçe deplasmanında beraberliği kabul etmediğini ifade eden Sneijder, ''Üçüncü Kadıköy deplasmanım olacak. Maça çok iyi hazırlandık. Galibiyetin şifresi bu maça kadar yaptıklarımızı yenilemek. Sezon başından beri iyi bir performans gösteriyoruz. Son iki maçı kaybettik ama galibiyeti hak etmiştik. Pozisyonlar bulduk belki son vuruşlardaki hatalarımız puan kaybına neden oldu. Bu iki maçta şans bizle değildi. Kadıköy’e gidiyoruz. Önemli bir maç ama diğer karşılaşmalardan farkı yok. Kesinlikle beraberliği kabul etmiyorum. Kariyerim boyunca böyle bir düşüncem olmadı. Pazar günü kazanmaya gidiyoruz. Galibiyetle döneceğiz.'' dedi.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat ve Hollandalı futbolcu Lens ile ilgili de konuşan yıldız futbolcu, ''Advocaat milli takımdaki ilk teknik direktörüm. İyi bir insan ve Fenerbahçe için iyi bir tercih. Lens de milli takımdan arkadaşım. Pazar günkü maçı milli takım kampında konuşmuştuk. Onun için üzgünüm fakat diğer taraftan da bizim adımıza mutluyum.'' şeklinde konuştu.