Galatasaray'da Fatih Terim'in istediği isimler arasında yer alan Xherdan Shaqiri konusunda Stoke City son sözünü söyledi.

Galatasaray'ın yanı sıra Huddersfield, Southampton, Everton gibi kulüplerin de gündeminde olan Shaqiri'yi satmak için Stoke City serbest kalma bedelinin ödenmesini istiyor.

İngiliz basınında yer alan haberde 2015 yılında yaklaşık 17 milyon Euroya Inter'den transfer edilen İsviçreli yıldızı Stoke City'nin 15 milyon Euroluk serbest kalma bedelinin altında bırakmayacağı belirtildi. Premier Lig'den düşen Stoke City'de devam etmek istemeyen İsviçreli oyuncunun geleceğinin 2018 Dünya Kupası'ndan önce belli olması bekleniyor.

SHAQIRI: ''BURAYA LİGDE KALMAYA OYNAMAK İÇİN GELMEMİŞTİM''

Shaqiri, Stoke'un küme düşmesinin ardından yaptığı açıklamada ayrılmaya sıcak baktığnı belirtmiş ve ''Buraya farklı bir heyecan için gelmiştim, ligde kalmaya oynamak için değil. Ancak bazen işler ters gidebiliyor'' ifadelerini kullanmıştı.

GALATASARAY, UEFA'NIN KARARINA GÖRE BİR YOL ÇİZECEK

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in istediği Shaqiri için Sarı-Kırmızılı kulübün UEFA'dan çıkacak mali kriter kararına göre bir yol izlemesi bekleniyor.




Kaynak:WebAslan