Tüm Türkiye'nin heyecanla beklediği bugün oynanacak derbi için Galatasaray'ın Fransız yıldızı Bafetimbi Gomis lider ruhunu ortaya çıkardı. Attığı goller ve mücadelesiyle Galatasaraylı'ların saygısını kazanan başarılı forvet, takım arkadaşlarını zorlu maça motive etmek için konuşmalar yaptı.

Hafta içinde takımın diğer yabancı oyuncuları Belhanda, Feghouli, Garry Rodrigues gibi isimlerle yemek yiyip Fenerbahçe maçını konuşan yıldız golcü, önceki gün gerçekleştirilen antrenman sonrası da tüm takıma motivasyon aşıladı.

32 yaşındaki Sarı-Kırmızlının arkadaşlarından toplanmalarını isteyerek "Sürekli konuşulan bir istatistik var. Şimdi bunu değiştirme vakti. Daha iyi bir takımız. Daha iyi bir futbol oynuyoruz. Ligin ilk yarısında hak ettiğimiz galibiyeti alamadık. Taraftarlarımızı bu maçı kazanmamızı çok istiyor. Fenerbahçe'yi sahasında yenip yolumuza devam etmeliyiz. 19 yıllık bu istatistiği bozup tarihe geçelim" sözleri ile zafer konuşması yaptığı öğrenildi.Diğer oyuncuların da bu sözlere alkışlarla karşılık verip galibiyet yemini ettikleri kaydedildi.


Kaynak: Fotomaç