Bornova’da Göztepe ile oynanacak şampiyonluk maçı için geri sayıma geçen Galatasaray’da, odaklanma ve konsantrasyon sağlanmış durumda. Mutlu sona 1 puan yetmesine rağmen, takımını 3 puan için hazırlayan Sarı-Kırmızılı ekibin teknik patronu Fatih Terim, Florya’da neşe ve disiplini belirli ölçülerde tutmaya çalışıyor.

Oyuncuların rehavete kapılmadan disiplinli bir şekilde çalışması ise tecrübeli teknik adamın yüzünü güldürüyor. Fatih hocanın takımıyla yaptığı son konuşmada,

“Artık anlatacak, konuşacak çok fazla şey yok. Sahaya çıkıp gerekeni yapacaksınız. Bir şampiyon gibi oynayacağınıza gönülden inanıyorum. Hepinize güveniyorum. Siz bu şampiyonluğu hak ettiniz.” dediği belirtildi.

KADRO ŞEKİLLENİYOR

 Fatih Terim, Göztepe maçında sahaya süreceği ilk 11’e henüz karar vermedi. Tecrübeli teknik adam, özellikle iki bölgede 4 isim üzerinde duruyor. Sağ bekte Mariano ile Linnes arasında kıyasıya bir rekabet var, iki oyuncu da göreve hazır durumda. Stoperde de Maicon ile Serdar Aziz arasında bir belirsizlik söz konusu. Terim’in, son kararını idman performansı ve oyuncuların konsantrasyon durumuna göre vereceği bildirildi.