Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, maçı hakemine gönderme yaptı. Rodrigues’in pozisyonunun net penaltı olduğunu ifade eden Hırvat çalıştırıcı, “Yeşil formalı güzel beyefendi göremedi” ifadelerini kullandı.

Tudor, “Formanın şans getirdiğine inanmıyorum. Bugün acı çektiğimiz, mücadele ettiğimiz bir maç oldu. İlk yarıda çok iyi performans sergiledik. Zor bir ekipti. Vagner Love’a ayrı parantez açmak istiyorum. 2 golü de yoktan var etti. İlk yarıda attığımız gollerin üzerine 2 tane daha ekleyebilir ve maçı erken koparabilirdik… Rodrigues ‘in penaltısı yüzde yüz penaltıydı. Yeşil formalı güzel beyefendi göremedi penaltıyı.” diye konuştu.

Bruma’nın transferi ile ilgili konuşan Tudor, “Futbol dünyasında transfer dedikoduları hep çıkıyor. Bir daha ki maçımız bitirdikten sonra oturur konuşuruz, hangisi hayırlı olacaksa ona karar vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Koşu mesafelerinin artmasına dikkat çeken genç çalışıtrıcı, “Beni mutlu eden bir istatistik bu. Antrenmanlarda bunu görüyoruz. İyi çalışıyoruz. Antrenmandaki iyi performans maça olumlu olarak yansıyor.” dedi.