Göztepe ,UEFA Avrupa Ligi'ne katılsa bile kesinlikle kadro istikrarını bozmak istemeyen Mehmet Sepil'in 3 futbolcu ile yola devam etmek istediği öğrenildi.

Futbolculuk kariyerinin son dönemlerine giren 37 yaşındaki Selçuk Şahin'in 1 sezon daha Göztepe forması giymeye sıcak baktığı ve futbolu Göztepe'de bırakmayı düşündüğü ifade edildi.

Göztepe'de 2 sezondur görev alan Günay ve Tanju'nun da kontratlarını uzatma konusunda olumlu cevaplar bildirildi. Başkan Mehmet Sepil'in önümüzdeki günlerde futbolcularla parasal konuları konuşacağı ve transferlerin resmiyet kazanacağı öğrenildi.

Göztepe'de yabancı futbolcular Kosanovic ve Leo Schwechlen'le ise sezon sonu görüşülecek. Leo Schwechlen, hafta içinde yaptığı açıklamada Göztepe'de çok mutlu olduğunu ve başkan Mehmet Sepil'le yapacağı görüşmeyi beklediğini söylemişti.

Göztepe'de sol dizinden sakatlanarak sezonu kapatan stoper Kadu'nun durumu ise Brezilya'daki doktorundan gelecek rapora göre belirlenecek. Göztepe'de 1 sezon daha mukavelesi bulunan tecrübeli stoperin kronik bir sakatlığının olması halinde Göztepe ile yollarını ayırabileceği iddia edildi.