Göztepe'nin dikkat çeken golcü oyuncusu Adis Jahovic VIP'e konuk oldu ve özel açıklamalarda bulundu.

Makedonyalı golcü Jahovic, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Elif Elmas'a geleceği hakkında tavsiyelerde bulunduğunu açıkladı.

ELİF ELMAS İYİ ÇALIŞIRSA, ÖNEMLİ BİR YILDIZ OLABİLİR

"Kendisini milli takımdan tanıyorum. Kendisiyle orada görüştüm... Şuanda Fenerbahçe'de oynuyor. Gerçekten de büyük bir yetenek. Ona konuştuğumuzda şunu tavsiye ettim; 'Gerçekten her zaman çalışmalı, hiç pes etmeden kendini sürekli geliştirmeli ve seviyeni her zaman yukarı çekmeye çalışmalısın. Bu şekilde kendini hem fiziksel hem de teknik olarak geliştirebilirsin' dedim. Ve aynı zamanda ona şunu söyledim; 'Çalışmalarının yanında bir profesyonel olarak yaşamalısın' Bu genç oyuncular için çok önemli... Biliyorsunuz, bazı gençler büyük kontratlar yaptıktan sonra kendilerine dikkat etmiyorlar, biraz rahat bir şekilde yaşıyorlar. Antrenmanlarda bu yüzden %100'lerini veremiyorlar. Bu sebeple olmaları gerektiği yerde olamıyorlar. Şuanda kendisi de 17 yaşında ve Fenerbahçe ile bir kontrat imzalamış durumda. Bu kontratında ben iyi bir kontrat olduğunu düşünüyorum. O yüzden bu kendisi için çok önemli. Eğer bu söylediğim noktalara dikkat ederse; iyi bir şekilde yaşar. Ve çalışmalarına devam ederse; gelecekte çok büyük bir yıldız olacak. Hem Fenerbahçe için hem de Makedonya Milli Takımı için çok önemli bir oyuncu olacak."Adis Jahovic'in röportajından satır başları;

"FUTBOLDAN ÖNCE KARATE İLE İLGİLENİYORDUM"

"Makedonya'da 7 yaşındayken futbol oynamaya başladım. Daha önce karate ile ilgileniyordum. Bir arkadaşım bana futbol kulübüne gitmemi önerdi ve bu şekilde futbola başladım."

"HIZLI BİR ŞEKİLDE GÖZTEPE'YE TRANSFER OLDUM"

"Türkiye'ye gelişim sürecinde; bir anda bana bazı mesajlar gelmeye başladı. Göztepe taraftarları bana 'hoşgeldin', 'senden çok şey bekliyoruz' tarzında mesajlar yolluyordu. Ben bunları görünce şok olmuştum. Doğrusu bunlara pek bir anlam veremedim. Fakat Okan Buruk'un Göztepe'nin başında olduğunu öğrendim. Okan hoca beni Sivasspor başındayken de çok istemişti. Daha sonra menajerim görüşmelere dahil oldu. Kulübüm ve Göztepe anlaşma sağladı ve hızlı bir şekilde Göztepe'ye transfer oldum.

"GÖZTEPE'DE DEVAM ETMEK İSTİYORUM"

"Ben Göztepe'de herkesi çok seviyorum. Kişilik olarak çok pozitif bir insanımdır. Ve aynı zamanda takımımızın iyi yerlere gelmesi için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Bu yüzden insanlar beni seviyorlar. Kontratım yazın bitecek. Öncelikle kulüp başkanımızla konu hakkında görüşeceğim. Yeni bir kontrat yapmak için bu görüşmeleri yapacağız. Tabiki bu futbol; ne olur, ne olmaz... Bu hiç bir zaman bilinmez. Fakat İzmir'i çok seviyorum. Ailem de burada yaşamayı çok seviyor. Kulübümü ve taraftarlarımızı çok seviyorum. Ve aynı zamanda seneye 31 yaşında olacağım. Geleceğimi ve kariyerimi de düşünmem gerekiyor. En büyük dileğim, kulüple yapacağım görüşmelerin olumlu geçmesi ve Göztepe'de devam etmek."