Emir Khalilzadeh'in yönettiği ve başrollerinde "Beyaz Futbol" programının yorumcularının yer aldığı "Adam Mısın!" filminin galası yapıldı.

Yapımcılığını Filmhane'nin üstlendiği, senaryosunu Cihat Zembat ve Olkan Serdar Yıldız'ın yazdığı filmin galası, Kanyon Cinemaximum'da gerçekleştirildi.

Başrol oyuncularından Sinan Engin, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Filmin amacı, 'Beyaz Futbol' markasını beyaz perdeye taşımak. Bu işte maddi bir beklentimiz yok. Bir anı olsun istedik. Halkımızın teveccühü bizi çok memnun edecektir. Türk halkının rahatlıkla gidebileceği eğlenceli bir film oldu." dedi.

Filmde rol alan Rasim Ozan Kütahyalı da, herkesin stresini ve derdini unutmak için bu filme gelebileceğini belirterek, "Yönetmenimiz Emir Khalilzadeh bir sinema dehası. Bu filmde herkes gülüp eğlenecek." ifadelerini kullandı.

Filmde iddialı olmadıklarını söyleyen Ahmet Çakar ise istedikleri şeyin sadece insanları mutlu etmek olduğunu dile getirdi.

Ertem Şener da filmin kendileri açısından önemli bir tecrübe olduğunu ifade ederek, "Beyaz Futbol'un buralara kadar geleceği belliydi. En başta oyuncu kadrosuna teşekkür ediyorum. Şunu da belirtmek isterim ki 'Beyaz Futbol'da olan şeyler bu filmde yok, çok başka bir hikaye." şeklinde konuştu.

- Film Hakkında - 

Televizyon ve futbol takipçilerinin yakından tanıdığı futbol yorumcuları Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı, Abdülkerim Durmaz ve Ertem Şener'in başrollerini paylaştığı film, "Beyaz Futbol" ekibinin sponsor tarafından organize edilen tatile çıkmasıyla başlıyor. Kafa dinleyip eğlenmeyi planladıkları tatilde, ekibin başına hiç beklenmedik, komik olaylar geliyor.

Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Kadir Çöpdemir, Ceyhun Yılmaz, Serdar Ortaç, Nagehan Alçı gibi isimler de yer alıyor.