Fenerbahçe formasıyla efsaneleşen Brezilyalı eski futbolcu Alex de Souza sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eski günlerine dair gönderme yaptı.

Alex, Beşiktaş'ta forma giyen İbrahim Toraman'ın kendisiyle ilgili söylediği sözleri paylaştı.




O dönemde Beşiktaş'ta forma giyen İbrahim Toraman'ın, Alex ile söylediği sözleri kişisel instagram hesabından paylaşan Alex, şu yorumu yaptı.

"Ibrahim Toraman çok kuvvetliydi ama bana karşı hep adil oynadı.Onu geçmek hep çok zordu.Sosyal medyada paylaştığı bu yazı bana bir çok düellomuzu hatırlattı.Bu koşmadığım hikayesi biri tarafından icat edildi ve birçokları da buna inandı.Eğer koşmasaydım fenerde yüzden fazla gol atamazdım eğer koşmasaydım rakip oyuncudan önce hamle yapamazdım eğer koşmasaydım sahada hep bir eksik olurduk.Her zaman rakibi şaşırtmayı ve akıllı bir şekilde koşmayı düşündüm. 8 km akıllı bir şekilde koşan oyuncuyu 14 km koşup 50 pas hatası yapıp hep hatalı pozisyon alan oyuncuya tercih ederim.Toraman'ın yorumları Beni çok mutlu etti.Demek ki bazen düşündüklerim doğru sonuç veriyormuş.sevgiler Toraman ailenle sana mutluluklar ve sağlıklar"


goalbien .com / ÖZEL HABER