2014'te henüz 18 yaşındayken Monchengladbach'tan 3 milyon Euro ödenerek Bayern'e transfer edilen, geçtiğimiz sezon ise Hertha Berlin'in yolunu tutan Sinan Kurt'un özel yaşantısı Almanya'da gündem oldu.

Guardiola'nın Robben ve Ribery ile kıyasladığı ve kendi yaş kategorisinin Almanya'da en yetenekli oyuncularından olarak kabul edilen Sinan Kurt, özel hayatta oldukça vukuatlı.

Hürriyet'in haberine göre, Bayern Münih'teki ikinci sezonunda patlama yapması beklenen Sinan, 2015'in sezon öncesi hazırlık kampında verilen 2 günlük izinde kulüpten izinsiz olarak 49 kilometrelik bir mesafe için helikopter kiralayıp Fransa'ya tatile gidince kulüp onu önce amatör takıma gönderdi, sonra da Hertha'ya sattı. 

HERTHA'DA 1 DAKİKA SÜRE ALDI

Büyük umutlarla Hertha'ya transfer edilen Sinan, bekleneni karşılayamadı ve teknik direktör Pal Dardai, kendisine dikkat etmediği ve antrenmanlarda yeteri kadar çalışmadığı gerekçesiyle Sinan'ı şimdiye kadar sadece 1 dakika oynattı. Hamburg maçının 90. dakikasında oyuna giren Sinan, bir daha da Hertha Berlin A Takımı'nda forma yüzü göremedi. Genç oyuncu, Hertha Berlin'in 4. ligde oynayan amatör takımında sadece forma şansı buldu.

'REŞİT OLMAYAN ÇOCUĞA CİNSEL ORGANIN FOTOĞRAFINI GÖNDERDİ' İDDİASI!

Bayern Münih'ten 'disiplinsiz' olduğu gerekçesiyle gönderilen Sinan Kurt'un başı bu kez Alman polisiyle derde girdi. Şikayet üzerine soruşturma başlatan savcı, Sinan'ın 20 bin Euro para cezasına çarptırılması isteğiyle mahkemeye başvurdu. Savcının talebi kabul edildi. Gerekçesi ise reşit olmayan erkek çocuğa cinsel organın resmini mesajla göndermesi.

MENAJERİ, "SİNAN İDDİALARI KABUL ETMİYOR"

Çocuğun ailesinin şikayeti üzerine olaya önce polis, ardından da savcılık el koydu. Konuyla ilgili Bild Gazetesine konuşan Sinan Kurt'un menajeri Michael Decker, Sinan'ın ifadesini almadan soruşturmanın tamamlandığını iddia etti. Decker, “İddialarla ilgili Sinan'ın ifadesine başvurmadan ceza talebi kabul edildi. Sinan iddiaları kabul etmiyor. Karara itiraz edecek” dedi.

BILD: İFADE VERMEK İSTEMEDİ

Bild Gazetesi, Sinan'ın savcının talebine rağmen ifade vermek istemediğini yazdı. Konuyla ilgili Hertha Berlin yetkilileri ise olay ile ilgili bilgilerinin olduğunu, ancak devam eden bir dava nedeniyle açıklama yapmayacaklarını duyurdu.