Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında 44.dakikada kırmızı kart gören ve oyun dışı kalan Alper Potuk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Fenerbahçeli taraftarlardan özür diledi.
Siyah-Beyazlılardan Tolgay Arslan ile Fenerbahçe'den Hasan Ali Kaldırım arasında tartışma çıkarken araya giren ve Arslan'ı itekleyen Alper Potuk ikinci sarı karttan,kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.
Yaptığı hareket nedeni ile büyük pişmalık yaşayan Alper Potuk,saha kenarına doğru ilerlerken Fenerbahçe taraftarından özür diledi.Potuk,maç sonrasında sosyal medya hesabından da bir özür mesajı paylaştı.
Paylaştığı özür mesajında şu ifadeleri kullandı; 'Büyük bir motivasyon ile maça başladığım halde aşırı kazanma hırsım ile sakinliğimi koruyamamak kırmızı kart göreme yol açtı.İkinci yarıda yalnız bıraktığım takım arkadaşlarım başta olmak üzere bütün FENERBAHÇE camiasından özür diliyorum.Önümüzdeki zorlu süreçte bu kutsal forma için terimin son damlasına kadar mücadele edeceğimden hiç şüpheniz olmasın.'

Kaynak : SporX