Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Bora Terzioğlu, Süper Lig’de 2017-2018 sezonunun ilk maçında Beşiktaş’la karşılaşacaklarını, lige galibiyetle başlangıç yapmak istediklerini söyledi.
        
Terzioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig’de bugün çekilen 2017-2018 sezonu fikstürünü değerlendirdi.
        
Fikstürün avantajlı ve dezavantajlı olup olmamasının göreceli olduğunu ifade eden Terzioğlu, "Herkese, her yoruma ve bakış açısına göre değişebilir. Fikstürün avantajlı olması değil, fikstürün avantajlı hale getirilmesi, varsa avantajın kullanılabilmesi önem ifade eder. Biz maç maç değerlendirme yapacağız, maç maç düşüneceğiz. Her maça tek tek bakacağız ve başarılı olacağız." diye konuştu.
        
Antalyaspor olarak hedef ortaya koyduklarını vurgulayan Terzioğlu, şunları kaydetti:
        
"Önümüzdeki yıl, doğrudan Avrupa’ya gidecek bir yerde konumlanmak istiyoruz. Onun için birinci, üçüncü, beşinci maçlar değil, maçların bütününe bakıyoruz. Çok iyi hazırlanıyoruz. Güzel transferler yaptık. Dolayısıyla bütün maçlarımızı kazanmak için oynayacağız. Fikstürde dengeli bir dağılım olduğunu düşünüyoruz. Birinci yarı kendi sahamızda 9 maç yapacağız. Antalyaspor, ligde iddialı olacak. Öyle hazırlanıyoruz. Lig başlamadan önce transferlerimizi büyük ölçüde tamamladık. Ligin başı, sonu fark etmiyor. Beşiktaş’a kazanmak için gideceğiz, öyle oynayacağız. İyi bir başlangıç yapıp, bunu ligin sonuna kadar bırakmamamız gerekiyor."