Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, hala kişilerin ve kurumların fetullahcı terör örgütün'den korktuğunu ve sadece Cumhurbaşkanı ve Fenerbahçe Kulübü'nün mücadele içinde olduğunu söyledi.

İşte Aziz Yıldırım'ın duruşma sonrası yaptığı açıklamalar;

-Avrupa'da itibarımız sarsıldı-


3 Temmuz günü yapılan bu hadise Türk futboluna büyük darbe vurdu. Türk futbolunun tüm dengeleri bozuldu. Süper Final yaratıldı. Futbolcular gitti. Paraların ödenmesinde güçlükler oluştu. Türkiye'nin Avrupa'daki itibarı sarsıldı.

-Hani nerede Beşiktaş?-

Nerede Futbol Federasyonu? Hala FETÖ'den korkuyorlar. Nerede kulüpler? Nerede Kulüpler Birliği? Şahıs vermiş parayı, İddianame'de yazıyor ama mağdurmuş... Böyle şey olur mu? Siz bunlardan şikayetçiyseniz, geleceksiniz buraya, konuşacaksınız.

O dönem arkamızda kimse yoktu. Şimdi koskoca Cumhuriyet var arkamızda. Korkmayın gelin. Hani nerede Beşiktaş? Eteğimize dantel yapmışlardı onları... 

-Hala neden, kimden korkuyorsun?-

Herkes korkuyor bunlardan ya! Ben hep söylüyorum, yine söyleyeceğim, sayın Cumhurbaşkanı bu işle sonuna kadar uğraşıyor. Biz de buradayız. Herkes korkuyor. Zannediyorlar ki, bir daha bunlar gelir de bir şey olur... Olmaz bir şey...  Adamın para verdiği belli, iddianamede yazıyor. Hala neden, kimden korkuyorsun?