Öne çıkan değerlendirmeler şu şekilde:

“İki takımın şaheser yaratması...”
Bir takımın ne kadar üst düzey olduğunu, sakat olan o oyuncunun yerini kaç oyuncuyla dolduracağı ile anlarsın. Lyon'un altyapı hamleleri sonuç verdi ama Şampiyonlar Ligi takımı olamadı. Lyon, Beşiktaş'tan bu kadar korkuyormuş ben bunu bilmiyordum. Fransa'nın Alanyaspor'una 4-1 yenildi. Lyon çabuk oyunculardan kurulu bir takım. Beşiktaş ile de benzer bir takım. İki takımın şaheser yaratması, yüksek tempoda oynanan oyun ile olur ancak. İki takımın da savunma zaafları var. Zaten olmasa Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynarlardı. Beşiktaş eğer Beşiktaş olmaktan uzaklaşırsa şaheser yaratması da zorlanır.Hamleler giderek arttıkça bana göre şaheser yaratmaktan uzaklaşır.

“Quaresma yokken, Talisca'nın da olmadığı 11 kumardır”
Maçta yapılacak hamleden önce sahaya çıkaracak doğru 11'i düşünmelisin. (Quaresma'nın yokluğu) Senin kadro derinliğinde en kilit oyuncularından bazılarının alternatfi yok. Adriano zaten sakatlık problemi olan bir adam. Teknik olarak Barcelona'da oynayan bir oyuncuydu. Quaresma yokken, Talisca'nın da olmadığı 11 kumardır.

Dortmund'da yaşanan olaylar
Dortmund maçının ertesi gün oynamasını yadırgadım. UEFA'ya yakışmayan, acemice bir davranış. Dortmund'a yapılanlar İspanyol ya da İngiliz takıma olsa bunu yapamazlardı.

Juventus-Barcelona maçı
Ben nereye gitsem taraftarlar iyi. Hepsinin kendi karakterlerinde müthiş etkisi var. Messi'ye sürekli vuruyorlar ama topu kaptırmıyor. Sürekli Juventus taraftarlarının sesini kesiyor. Cristiano Ronaldo, bir insanın gelebileceği son nokta. Messi senden önce düşünüyor ve ne yapacak diye izliyorsun.

Yakın Doğu'nun EuroCup şampiyonluğu
Türkiye'nin takım sporunda voleyboldan sonra basketbolun da başarılı olduğunu gösterir. Kupayı 4 takımla götürmek başarıdır.

Filede derbi eşleşmesi
Fenerbahçe-Galatasaray eşleşmesi favori değildi. Favori olanlar kaybedenlerin eşleşmesiydi. İki ekibin finali çok büyük bir zaferdir. Voleybolun geldiği noktada takımların hikayeleri ortada. Galatasaray da ise 3 İtalyan hocaya karşı tek durumda. Sneijder'in bir yıllık kazancı, Galatasaray'ın Kadın Voleybol Takımı'nın 2,5 katı. Durum bu...