2015 yılında Beşiktaş JK muvafakatnamesi ve desteği ile kurulan Beşiktaşlı Avukatlar Derneği (BEŞAVDER) “81 İlde 81 Kütüphane” projesini başlatarak proje kapsamında Gaziantep Karacaoğlan Ortaokulu ve Sivas Sarıyar Ortaokulu kütüphanelerine kitap bağışında bulundu. 

Dernek tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Eğitim hakkı her insanın temel sahip olduğu haklardan birisidir. Beşiktaşlı Avukatlar Derneği olarak özellikle çocuk yaştaki dostlarımızın eğitilmeye en elverişli olduğu dönemlerde imkansızlıklardan kaynaklı olarak eğitimlerinden geri kalmalarını istemiyoruz. Bu nedenle Türkiye’nin 81 ilinde eğitim aşkıyla yanıp tutuşan genç dostlarımıza destek olmak amacıyla büyük bir projeye yelken açmış bulunmaktayız. Gönüllülük esasına dayalı olarak, Türkiye’nin 81 ilinde de ihtiyaç sahibi okulların ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına Beşiktaşlı Avukatlar Derneği olarak başlatmış olduğumuz sosyal sorumluluk projesi ile farklı illere ulaşmaya devam ediyoruz.

Bu proje kapsamında ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki dostlarımızın daha iyi koşullarda eğitim hayatlarına devam edebilmeleri için gelen talepler doğrultusunda ilgili okullara kitap desteğinde bulunmaya çalışıyoruz. Proje kapsamında şimdiye kadar Gaziantep’te bulunan Karacaoğlan Ortaokulu ve Sivas’ta bulunan Sarıyar Ortaokulu kütüphanelerine Beşiktaşlı Avukatlar Derneği olarak sizlerin de destekleri ile kitaplarımızı yolladık. Sırada ise bizlerden cevap beklemekte olan diğer okullarımız bulunuyor. Bu okullarımıza ve süreç içerisinde gelen taleplerin tamamına daha hızlı cevap verebilmek ve daha fazla okula ulaşabilmek adına da sizlerinde desteklerinizi bekliyoruz.Bizimle sosyal medya hesaplarımız üzerinden veya [email protected] mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz"