Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan DemirelKadıköy'de ilk kez Galatasaray derbisine çıkacak olan takım arkadaşlarına ezeli rekabetteki tecrübelerini anlattı.

Bu heyecanı daha önce defalarca yaşayan 36 yaşındaki tecrübeli kaleci Volkan Demirel, "Fenerbahçe'de 'Kadıköy Kanunu' diye bir şey vardır ve hiç değişmez. Biz Galatasaray'ı burada hep yeneriz. Çünkü maça yılların getirdiği üstünlükle hep 1-0 önde başlarız. Onlar da zaten buraya böyle gelirler, galibiyeti pek düşünmezler. Düşünün bir kere, berabere kalınca bile zafer turu atarlar" ifadelerini kullandı.

Sarı-Kırmızılı oyucuların maça ayakları titreyerek çıkacağını sözlerine ekleyen başarılı kaptan Volkan Demirel, şu sözleri ile devam etti;


33. KEZ GALATASARAY'A KARŞI

Volkan Demirel şu sözler ile devam etti,"Onlar heyecanlarını yenmeye çalışırken, biz maçı alıp gideceğiz. Her zamanki gibi neye uğradıklarını şaşıracaklar. Galatasaray'la değil de normal bir maç oynuyormuşuz gibi düşünün. Soğukkanlılığınızı muhafaza edin. Zaten taraftar size bu gücü verecektir. Fenerbahçeli olmanın ayrıcalığını yaşayın. Rahat olun, sadece futbolunuzu oynayın ve gecenin tadını çıkarın." ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel, kariyerinde Galatasaray'a karşı Fenerbahçe formasıyla 33. kez kaleye geçecek.Başarılı kaleci Volkan Demirel, bu karşılaşmalarda Sarı-Kırmızılılara karşı 16 galibiyet, 8 beraberlik, 8 mağlubiyet yaşadı.


Kaynak: Fotomaç
.