“BONNE VIE”, deneyimli gazeteci Hakan Solaker yönetiminde yayın hayatına “Merhaba” dedi. Kaliteli içeriğiyle göz kamaştıran “BONNE VIE”, daha ilk sayısıyla ses getirmeyi başardı.

“Genç Polatlar” Kerem Polat ve İbrahim Fikret Polat, tarihi bir sınav veriyor. Piyalepaşa’yı yeniden canlandıran genç kuzenlerin çok özel açıklamaları… Antalya Büyük şehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Uluslararası Film Festivali hakkındaki görüşleri ve “BONNE VIE” okuyucularına özel açıklamalar… Metro Holding Kurucu Onursal Başkanı Galip Öztürk’ün mutlu günü… Öztürk’ün kızı Çiğdem Öztürk’ün dünya evine girdiği Batum’daki muhteşem düğünden çok özel anlar… Orakçıoğlu Ailesi’nin oğulları Onur’un masal gibi düğünü… Sosyetenin ünlü isimlerinin Bodrum’a vedası… 5 fit kadından sağlık ve güzellik sırları…

Neslihan Kozanoğlu, Gülbin Simitçioğlu, Prof. Dr. Nurhan Atasoy’un çok özel röportajlarının yanı sıra, kültür-sanat, moda, sağlık, mekanlar, davetler, açılışlar ve ünlü köşe yazarlarıyla “BONNE VIE”, dolu dolu içeriğiyle raflardaki yerini aldı. Ekim sayısı bayilerde, siz seçkin olurlarını bekliyor.