Juventus’un Hırvat forveti Mario Mandzukic, Dani Alves ve Leonardo Bonucci’nin ayrılıklarının arka planlarını anlattı.

Mario Mandzukic, “Real Madrid ile oynadığımız final maçının devre arasında soyunma odasında çirkin olaylar oldu. Basitçe söylemek gerekirse Bonucci ve Dani Alves kaos çıkardılar. Onların satılmalarının ardından ortam tekrar sakinleşti.” dedi.

“DANI ALVES, DURMASI GEREKEN NOKTADA DURMADI”

“Finalin devre arasında, kendi karakterlerinin tersine hareketleri oldu.” diyerek sözlerini sürdüren Mandzukic, “Leo ve Dani, her zaman tartışan oyunculardır. Final gününde sadece en büyük kavga çıkmış oldu. Herkes bu maçı basit bir maç olarak düşündü. Normal bir 3 puan maçı gibi. Hepimizin beklediği gibi Dani Alves, maç öncesi rutininde olduğu gibi Radio Party Groove’u açardı ve biz de değiştirirdik. Bu kez durması gereken noktada durmadı. Sürekli sesi artırdı. Samba Do Janeiro açtı ve çok yüksek sesle müzik dinlemeye başladı. Yarın yokmuş gibi dans etmeye başladı. Kulaklarımızı sağır edecek bir ses vardı. Biz de kulaklığını takmasını veya müziğin sesini kısmasını istedik. Aptal gibi davranıyordu. Yine de umursamıyorduk ama Leonardo Bonucci öyle değildi” dedi.

“BOĞAZINI SIKTI VE YUMRUK ATACAĞINI SÖYLEDİ”

Bonucci ve Alves arasındaki gerginliğin çok arttığını söyleyen Mandzukic, “Dani Alves’e müziği 3 saniye içinde kapatmasını yoksa bacaklarını kıracağını söyledi. Dani Alves kaybetse bile 3 Şampiyonlar Ligi kupası vardı, Bonucci’nin ise hiç yoktu. Olay bir noktada skandal haline geldi. Ben de Şampiyonlar Ligi kazandım ama böyle rahat olmaya cesaret edemezdim. Ardından Leonardo, Dani’nin boğazını sıktı ve yumruk atacağını söyledi. Allegri aralarına girdi ve bir lider gibi karar aldı. Kimin başlattığını umursamadı ve olayın durmasını istedi. Çok akıllıca bir karar almıştı. Leo ve Dani Alves’in gidişinin ardından takım içinde tekrar sakinlik oluştu. Şimdi tekrar odaklanabiliriz” diyerek sözlerini noktaladı.

Finalin ilk yarısını 1-1 bitirmesine rağmen ikinci yarıda yediği gollerle Real Madrid’e 4-1 mağlup olan Juventus’ta yönetim şok biçimde Dani Alves’in kontratını feshetmiş, Bonucci’yi ise 42 milyon euro’ya Milan’a satmıştı