Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Bülent Uygun, Trabzonspor Yöneticisi Nevzat Aydın hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Bülent Uygun'un röportajından satırbaşları şu şekilde:

-'Lig daha bitmedi'-

"Akhisar Belediyespor maçına kadar yaşadıklarımızı bizi çok yordu. Akhisarspor maçında futbolcu kardeşlerimiz çok çabuk kırılganlık yaşadılar. Akhisar karşılaşmasında ağır bir yenilgi aldık. Önümüzde Galatasaray maçı var, lig daha bitmedi. Takımı devamlı yaşadığı bu gibi durumlarda ayağa kaldırdık. Fakat burada yapılması gereken işler yapılmadığı müddetçe bizi zor ve sıkıntılı günler bekliyor"

-'Galatasaray zor günler geçiriyor'-

"Galatasaray zor günler geçiyor. Sarı-Kırmızılı takım adına zor bir süreç geçiyor. Bu gibi durumlarda sosyal medyada yapılan kötü yorumlar işin boyutunu değiştiriyor ve ilerleyen haftalarda takımı daha çok başarısızlığa itiyor. Bugün ne olursa olsun Galatasaray takımı çok güçlü. Bizi çok zor bir maç bekliyor. Fakat oyuncularım benim inancımın yarısını sahaya yansıtırlarsa galip geliriz"

-'Sezon sonuna kadar kimseyle görüşmem'-

"Sezon sonuna kadar Gaziantepspor ile sözleşmem var. Burada amacım Gaziantepspor'u ligde bırakmak. Bu inançla geldim. Fakat yaşadıklarımızı anlatmaya başlasam sonu gelmez. Bunlar bahane değil gerçekler. Gelişen son olay ise; Akhisar maçından önce Manisalı bir ağabeyimiz, dostumuz beni ziyarete geldi, mesir macunu gibi çeşitli hediyeler getirdi. Sohbet ettik. O esnada Bursaspor'a başkan adayı olmak isteyen bir arkadaşı aradı ve öyle bir misal geçti. Sezon sonuna kadar kimseyle görüşmem. Benim hedefim Anadolu'dan bir takımı şampiyon yapmak. Türkiye'de bu potansiyelde şampiyon olabilecek çok takım var. Bunlar; Bursaspor, Eskişehirspor, Konyaspor, Göztepe, Ankakaragücü, Sakaryaspor, Kocaelispor gibi"

-'Yabancı hocalar takımları yerin dibine batırıyor'-

"Gelecek 10 yılda Anadolu'dan 2 tane takım şampiyon olacak bu da Türk teknik adamlara nasip olacak. Zaten yabancı hoca ile şampiyon olamazlar. Öyle bir yetenekleri de yok. Yabancı hocalar en iyi takımları kaprisleriyle yerin dibine batırıyorlar. Altyapıdaki gençlere önem verilmesi lazım. Türk sporunu ayağa kaldırmamız lazım"

-'Katar'dan resmi teklif yok, hayal kırıklığı yaşadım'-

"Hayırlısı Allah'tan, Katar ülkesi Türkleri çok seviyor. Katar'da çok güzel günlerim geçti. 2022 Dünya Kupası orada olacak. Katar'da ismimizin geçmesi bizi mutlu eder. Resmi bir teklif yok. Avukatım kanalıyla biliyorum mutlaka yurt dışından sezon sonu teklifler gelecektir. İnsan ülkesine döndüğünü zaman mutlu olur. Vatan toprağı her şeyden önemlidir. Türkiye ne yazık ki futbol olarak bıraktığımızın çok gerisine gitmiş. Gençlerimizin elle tutulur bir başarısı yok. Futbol olarak baktığımda hayal kırıkığı yaşadım"

'Akıllı olan zeki insanlar anlar'

"Tweeti olan tweet atıyor, olmayan trip atıyor. Nevzat Aydın benim bildiğim kadarıyla karamürsel sepetinin sahiplerinden, işin içine reyting girdiği zaman bu tarz işleri yapar. Akıllı olan, zeki insanlar dediğim şeyleri anlar. Bazılarının anlamamış olması normal"

-'Zekası olmadığı için karamürsel sepetinin'-

"Siz İstanbul takımıysanız 100-200 milyon TL'lik takım kuruyorsanız Türk halkını üzmeye hakkınız yok. Biz Sivasspor ile Şampiyonlar Ligi'ne gittiğimizde dostça öğrencilerle konferans gerçekleştirdik. Arkadaşlarımızın birisi soru sordu. "Hocam Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyin fark yersiniz" dedi. Ben de '5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz. Siz bizi desteklemez misiniz?" dedim. Daha sonra bütün öğrenciler alkışladı. Kinayedeki espriyi anlayacak zekası olmadığı için karamürsel sepetinin bunları söylemesi normal"

-'Karamürsel sepeti herkes yoluna'-

"Kendisi zaten benim muhattamım değil. Onun derdi şöhret olmak, kendi yönetimi bile sevmiyor onu ben onu sevsem ne olur sevmemsem ne olur. Bu konuda sallayan arkadaşlarımızda bir şeyleri başarsınlar görelim. Barcelona ve Real Madrid'e 5 atsınlar alkışlayalım. Nevzat Aydın'ı tanımam, tanımak da istemem, gerekli bir adam olsa tanırdım. Tanınacak bir tarafı da yok zaten karamürsel sepetinin, karamürsel sepeti herkes yoluna"

-İşte Uygun'un son açıklaması!-

"Tweeti olan tweet, olmayan trip atıyor. Cahil olanda sosyal medyadan küfür sallıyor. Karamürsel sepeti ise reyting uğruna sosyal medyada cirit atıyor.  Benim söylediğimi akıllı adamlar anlar anlamayan ancak karamürsel sepetidir"

- Ajansspor