Milli futbolcu "Galatasaray'da 3.5 seneye her şeyi sığdırığımı düşünüyorum. Çok sevindim, üzüldüm, ağladım ve bu süreye başarılar sığdırdım. Asıl vedayı Osmanlıspor maçında yaptım. Taraftarların Sivas maçında bana tepksi olmuştu. Ondan önceki  1 ay zaten sakatlıklarla boğuşuyordum. Bir an önce dönmek için uğraşıyordum. Ufak bir sıkıntı sanıyorlar. Sivasspor maçında Sneijder'e pas atmıştım, Sneijder topğu ayağından kaçırmıştı ve bana tepki olmuştu. Ben de karşılık vermiştim tutamayıp kendimi. Vermemem gerekiyordu. Sonra gol attım. 4. yıldızı gösterdim, nasıl kazandığmızı hatırlatmak istedim. Ondan sonra tepkiler vardı." 

"İngiltere'den ve İtalya'dan Teklifler Vardı"

"Hem İtalya'dan hem İngiltere'den teklifler vardı. Biri West Ham, biri de İtalya'dan da. Sivas maçında ayrılmaya karar verdimi. Menajerime Gs'den ayrılma zamanı geldi demiştim. Osmanlıspor açındaki sevinç tamamen spontane gelişti. İçimden gelen bir şeydi. O Galatasaray'dan ayrılmamın simgesyidi. Sadece taraftarlara bağlamamak lazım ayrılışı. Galatasaray yönetimini eleştirmemek lazım ama bir futbolcunun ayrılması sadece tek taraflı olmaz. Satmayı uygun gördüler. Galatasaray'dan yola çıkmıştım. Yararımın olduğunu düşünüyorum takımıma. 8 milyon euro ile katkı sağladım."

"Bana bonservisimi açıklayan başkanım ve yönetim kurulumuz. West Ham'ın teklfi o kadar yüksek değildi. Sezon başında yüksekti ama Hamza hocamız vermeyeceğini söyledi. Giderken de para kazandırığım için mutluyum. İz bıraktığımı düşünüyorum, çok mutuyum. Herkesle halen görüşüyorum."

"Karar Verince Geri Dönüşü Olmaz"

"Annem babam kal dedi bana. Galatasaray'dan kal diyen olmadı. Ben kimseyi dinlemem bir karar verdiğim zaman. Çok zor karar veririm, kararsızımdır. Karar verince geri dönüşü olmaz. Bana o koşullarda kal diyen birisinin olacağını düşünmüyorum. Levent Nazifoğlu geçen maça gittiğimde çok sıcak davrandı."

"Transfer sürecinde ya İngiltere ya İtalya'ya gidiyordum. Çin ligine gitmek istemiyodum ama benimle yüz yüze konuşmak istediler. Bana hayır diyemeyeceğim bir teklif yaptılar, düşünmeme bile fırsat vermediler. Gösterdikleri sevgi ve saygı, aileme gösterdikleri sevgi ve saygı beni çok mutlu etti."

"Denizli Bana Güven Verdi"

"Mustafa Denizli'nin bana verdiği güven ve bana kendimi iyi hissettirmesi her hocada yaşamadığım bir durumdu. Benim odama geldi kamptayken. Tedrigindim sakatlık nedeniyle. Tedirgin görüyorum seni, iyi değilsin dedi. Hocam bana o sandalyeyi al otur ceza sahasına çünkü her maçta sen oynayacaksın ne zaman istersen çıkarsın dedi."

"Galatasaray'dan da ayrılmak istemiyordum. Büyük konuşmak istemiyorum ama Türkiye'ye kesinlikle dönmeyeceğim. Türkiye'den teklif vardı ama dönmeyeceğim. Şenol hocamla yemek yedim evet ama onunla ilk kez görüşmüyorum ki. Onun benim kariyerimdeki etkisi tartışılmaz. Ben ona her zaman danışırım. Hocam bana transfer  teklifi yapmadı. Seni istemiyorum dedi, işin şakası tabi bu."