Trabzonspor cephesinin belli aralıklarla FIFA ve CAS’ın dikkatine sunduğu bilgi ve belgeler 3 bin sayfadan oluşuyor.

Türkiye mahkemelerinin verdiği şikeyi onaylayan kararlar CAS heyetine sunuldu. Fenerbahçe ise şike kararını onayan mahkemelerin terör örgütünün uzantısı olduğuna dair kararları karşı hamle olarak sundu.

Fenerbahçe, İtalya’da şike yapıldığının tescilinden sonra Milan’ın kazandığı kupanın ikinci sıradaki takıma verilmediğini masaya getirdi.

Trabzonspor ise yine İtalya’da şike yapıldığı sezon Juventus’un küme düşürülüp, kupanın 4’üncü sırada ligi tamamlayana verildiği bilgi ve belgelerini CAS heyetine sundu.

Fenerbahçe ile Trabzonspor'un hukukçuları iki kez kapıştı

Fenerbahçe hukukçuları, Trabzonspor heyetine müzakere masasında, ''biz böyle hep davalarla mı uğraşacağız? Ülkemiz için kötü örnek oluyorsunuz'' çıkışı yaptı. Trabzonspor’un hukukçusu Erdem Egemen ise, ''şike vatan millet kahramanlık meselesi değildir, onur haysiyet ve adamlık meselesidir...'' cevabını verdi.

Fenerbahçe’nin hukukçuları ile Trabzonspor’un hukukçuları arasında bir yaşanan başka atışmada Fenerbahçe'nin hukukçuları, ''siz Trabzonspor olarak verilen kararları beğenmeyip tatmin olana kadar sürekli yeni dava mı açacaksınız?'' diye sordu. Trabzonspor cephesi ise, ''evet hakkımız olan verilene kadar bu işi bırakmayacağız. Biz haklıyız ve hakkımızı istiyoruz'' cevabını verdi.



Kaynak:Fotospor