Uzun süre dünya gündemini meşgul eden Arjantinli futbolcu Sala'nın uçağının kaybolmasında sır perdesi aralanndı. Uzun uğraşlar sonucu Sala'nın içinde bulunduğu uçağın enkazı Manş Denizi'nde bulundu. Uçakta bir ceset vardı. Yapılan araştırmalar sonucunda uçaktaki cesedin Arjantinli futbolcu Emiliano Sala'ya ait olduğu belirlendi. Futbol dünyasını yasa boğan haberin ardından dün, Sala ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

GİZEMLİ SEVGİLİ ORTAYA ÇIKTI: Arjantinli futbolcunun sır gibi saklanan sevgilisi, Luiza Ungerer ortaya çıktı. Luiza Ungerer, Brezilyalı fakat Avrupa'da yaşıyor. Ungerer, uzun yıllar Fransa'nın Nantes kadın voleybol takımında görev aldı şimdi ise Beziers Angels takımında oynuyor.

İLİŞKİLERİ 2017 YILINDA BAŞLAMIŞ: Brezilyalı voleybolcu Ungerer, sessizliğini bozdu ve Sala ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Ungerer, Sala ile 2017'den beri ilişki içinde olduklarını söyledi. 31 yaşındaki sporcu, Sala ile Fransa'da oynarken tanıştığını, sosyal medya üzerinden mesajlaştıklarını ifade etti.

EN SON 14 OCAK'TA GÖRÜŞMÜŞLER: 8 yıldır Fransa'da spor hayatını sürdüren Luiza Ungerer, Sala ile en son kendisinin doğum gününde; 14 Ocak'ta görüştüklerini açıkladı. Luiza Ungerer, "Sala bana Cardiff'le anlaştığını söylediğinde çok mutlu görünüyordu. Çünkü onun hayali, ona göre dünyanın en iyi ligi olan Premier Lig'de oynamaktı. Ben de çok gurur duymuştum onunla" dedi.

Ungerer, "Fransa'da beraber yürüdüğümüzde insanlar gelip onunla fotoğraf çekinmek istiyorlardı, ben de ona 'hey kim senden bu kadar gol atmanı istedi?' diye takılıyordum" dedi.

Luiza Ungerer, Sala ile son olarak onun ortadan kaybolduğu gün konuştuklarını ama konuşmanın içeriğiyle ilgili bilgi vermek istemediğini söyledi.Luiza Ungerer, Sala'yı sonsuza kadar seveceğini açıkladı.

(İnternetHaber)