'Beşiktaş antrenman maçı yapıyor'

"Önünde tehlikeli maçlar var ve bu önemli maçlar öncesi bundan iyi bir antrenman maçı yapamaz. Beşiktaş biraz tempo arttırsa maç 5 olur ama arttırmıyorlar. Harika bir antrenman maçı yapıyor Beşiktaş."

'Karabükspor ligi nasıl tamamlayacak? TFF önlem alsaydı...'

"Şampiyonlar Ligi için UEFA bir takım kurallar getiriyor ve bir takım iflas ederse ligin marka değeri bozulmasın istiyor. Peki bu Karabükspor ligi nasıl tamamlayacak? TFF önlem alsaydı ligimiz mundar olmazdı."

'Bayern Münih fikstüre laf etmiş mi?'

"Maç böyle devam ederse Beşiktaş'ın kalecisi Fabri zatürre olur, Pepe falan arada geri pası versinler çocuk ısınsın. Beşiktaş bugün istesin 10 dakika da 5 gol atar."

"Beşiktaş başkanı diyorki fikstür üst üste geliyor, peki Bayern Münih'te böyle bir şey istemiş mi? Olacak şey değil bu, kabul edilemez."

'Beşiktaş bu fikstürden kayıpsız çıksın şampiyon olur'

"Büyük takımlarımız kurulduğu tarihleri söyleyip, şu kadar şampiyon olduk diyerek fazla para istiyorlar. Onların şampiyon oldukları yıllarda benim babam bile hayatta yoktu. Böyle yaparsak alt sıralardaki takımları ayağa kaldıramayız."

"Beşiktaş bu fikstürden kayıpsız çıksın şampiyon olur, ben TFF'nin yerinde olsam Beşiktaş'ın isteğini yapmam maçları ertelemem. Bunu bir kez yaptığın zaman sürekli yapmak zorundasın. Avrupa'da bütün takımlar bu maçları oynuyorlar."

'Karabükspor düşmeyi kabul etti ve iflas bayrağını çekti'

"Şampiyonlar Ligi en iyi lig. Bu lig için UEFA herşeye dikkat ediyor. Mali durumu vs. ne varsa ver ben bakarım oynatırım. Mesela Beşiktaş bu dereceye geldi. Son 16 takıma kaldı. Allah muhafaza Beşiktaş iflas etti Karabükspor'un durumuna düşmesini istemiyor. Bizim TFF işi idare etti. Karabükspor düşmeyi kabul etti ve iflas bayrağını çekti. Karabükspor ile kim oynasa avantaj"

'Maç şöyle, filme gidiyorsun ama sonunu biliyorsun'

"Beşiktaşlı oyuncuları eleştiremem. Beşiktaş rakibine bir baktı ben bunları yenerim noktasına geldi. Her gelen takım Karabükspor'u yenecektir. Bayağı seyirci vardı ve iyi gitmiş. Maç şöyle, filme gidiyorsun ama sonunun biliyorsun. "

"Marka değeri böyle böyle düşüyor. "

'Beşiktaş zor fikstürden çıkarsa şampiyon olur!'

"Beşiktaş bu zor fikstürde Bayern Münih maçlarını kenara al, kalan maçları alsın şampiyon olur"

'Vagner Love özellikle deplasman maçlarında arkadaşlarına imkan yaratabilir'

"Vagner Love Beşiktaş ile ikinci yarı en az 10 gol atar toplamda 20 gole ulaşabilir. Vagner Love özellikle deplasman maçlarında arkadaşlarına imkan yaratabilir"