Aziz Yıldırım'ın eski avukatı Faik Işık, Levent Ümit Erol'a önemli açıklamalarda bulundu. 

İşte o açıklamalardan satır başları;

Faik Işık, Levent Ümit Erol'a yapmış olduğu açıklamalarda ''Trabzonspor'un millet olarak geçtiğimiz zor günlerde bile hala kupa peşinde olduğunu ve bunu anlamadığını belirtti.'' Açıklamalarına devam eden Faik Işık; ''Fenerbahçe'liler yargıtay kararını soruyor bana, yargıtay kararı için devletimizin FETÖ temizliğinin bitmesi lazım, görüyoruz ki yargıda temizlikler devam ediyor.'' 

Darbe girişimi ile ilgili de konuşan Işık, ''15 Temmuz gecesi darbe girişimi olmamış olsaydı, yargı birimleri şu an temizlendiği gibi temizlenemeyebilir ve içerideki FETÖ'cüler Fenerbahçe aleyhine karar çıkması için yoğun çaba harcayabilirdi çünkü onların hukuk ile hiçbir alakası yok. Hepsi emir ile çalışıyordu. Devletimiz şu an hepsini temizliyor!'' açıklamalarında bulundu.

Fenerbahçe'nin yargıtay kararı ile ilgili bir kez daha konuşan Faik Işık, ''Şu an ülkemizde sabaha kadar çalışan hakimler savcılar var. Davalardan dolayı en az 6 ilde sabahlara kadar mahkemeler var. Bu durumda Fenerbahçe'nin yargıtay kararının hemen açıklanmasını beklemek doğru değil. Zaten Fenerbahçemiz 2 Temmuz da olduğu gibi 3 Temmuz'da da, bugün de yarın da tertemizdir!'' diye konuştu.

Cumhurbaşkanımızın yasayı değiştirmek için uğraştığını açıklayan Faik Işık, ''Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, o zamanlarda yasa değişikliği için ağır deyip değiştirmek için çok uğraştı adeta savaştı hatta FETÖ'cülerin direnmesine rağmen Cumhurbaşkanımız geri adım atmadı.'' açıklamasında bulundu.

Son olarak Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarda bulunan Faik Işık, ''Fenerbahçelilerin sabırlı olsun, Fenerbahçe'yi yıkamadılar yıkamayacaklar! Fenerbahçemiz yargıtay kararı sonrası ekranlardan tutun UEFA'ya kadar Fenerbahçe'ye zarar veren herkese hukuki haklarını sonuna kadar kullanacaktır.'' açıklamalarında bulundu.

Faik Işık'a bu özel röportaj için teşekkür ederiz.