İşte Rıdvan Dilmen'in Sabah Gazetesi'nde yazdıkları:

"Fenerbahçe, yorucu Manchester maçı sonrası geldi Akhisar deplasmanına... Merkezdeki oyuncular, Manchester maçında çok uzun bir 95 dakika oynamıştı (Souza-Mehmet Topal). Bunun sonucunda dün sahada çok akıllı bir Fenerbahçe vardı. Ekonomik oynadı, 1-0'ı buldu, sonra rakibini bekledi alanında. Önemli bir üç puanı aldı."

"Ben Advocaat'ın Aatif konusunda yanıldığını düşünüyorum. Aatif'tan vazgeçemezsiniz..."

"Fenerbahçe'nin 1-0 önde götürdüğü maçta Akhisar, penaltıyı gole çevirseydi iş değişebilirdi. İmdada ikinci gol yetişti. Bu gol rakibin direncini düşürdü ve 3-0 ile maç koptu. Tabelayı ise Rodallega belirledi. Eğer skor 1-0 olsaydı, Volkan Demirel bu topa atlardı. Kurtarır mıydı bilemem ama müdahale ederdi."

"Fenerbahçe açısından tabloya bakalım; üç gol attı, üst üste üç lig maçını kazandı. Sırada Galatasaray maçı var. Kadıköy'de galip gelirse rakibini geçecek. Artık taraftar, dört haftakiönce havasında değil. Çünkü takım toparlandı..."

"Advocaat'ın geçen yaptığı açıklama da önemli. "Ben takımı yeni tanıdım" dedi. Bu açıklamanın altına bakıyoruz, Fenerbahçe'de son üç maçta da ileride hep değişim yaşandı. Emenike, Sow ve Persie değişerek oynadı. Demek ki hoca, rakibinin durumunagöre; oyuncu seçmeye başladı."

"Hoca artık rakibe göre kadroyu şekillendiriyor. Takımını ikiye böldü. Fenerbahçe'de Volkan Demirel, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Souza, Lens banko... "