İstanbul Emniyeti'nden yapılan açıklamada dün saat 22. 30 sıralarında  15 Temmuz Şehitler Köprüsünde asılı olan Fenerbahçe bayrağını keserek küfürlü tezahüratta bulunduğu belirlenen kişilerden 4'ünün yakalandığı belirtildi. M.C.E, G.D, Ö.Ş. ve B.C.'ye "6222 Sayılı Kanuna Muhalefet" suçundan işlem yapıldığı kaydedilirken şüphelilerin tüm spor müsabakalarını seyirden men edildiği belirtildi.

Yapılan açıklamada olaya karıştığı belirlenen diğer kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği ifade edildi.

Bayrak yeniden iki köprüde!

Bu arada Fenerbahçe bayrağı hem 15 Temmuz hem de Fatih Sultan Mehmet köprülerine asıldı.
Konuyla ilgili Fenerbahce.ogg'dan da bir açıklama yapıldı ve şöyle denildi:

Tarihi bir başarıya imza atarak Avrupa’nın 1 numaralı kupasını ülkemize getiren Fenerbahçemizde coşku sürüyor. Taraftarlarımızın, Türkiye’nin hatta Dünyanın birçok kentindeki birçok mekanı sarı-lacivert bayraklarımızla süslediği gibi; Kulübümüz de, İstanbul’un simgelerinden 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerine dev Fenerbahçe bayrakları astı.

Dev Fenerbahçe bayrakları, Türkiye Cumhuriyeti Karayolları Genel Müdürlüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden alınan izinle, Asya ve Avrupa’yı birbirine bağlayan 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerine, Stat Müdürlüğümüz tarafından asıldı. Bayrakların köprülere asılması sırasında gerek Karayolları Genel Müdürlüğü gerekse İstanbul Emniyet Müdürlüğü Boğaziçi Köprü Koruma Şube Müdürlüğü personeli de kulüp personellerimize yardımcı oldu.

Ayrıca Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın iş yeri de her yerde olduğu gibi Fenerbahçe bayraklarıyla süslendi. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nin de dört bir tarafı sarı lacivert bayraklarla donatıldı.




kaynak:fotospor