Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Emre Akbaba yarışı taraftar grupları arasında büyük bir gerginliğe yol açtı. ultrAslan'ın Fenerbahçe yönetimi ve Ali Koç hakkındaki sert açıklamalarına Genç Fenerbahçeliler taraftar grubundan yanıt geldi. 

ultrAslan'dan Fenerbahçe Yönetimine Sert Sözler

ultrAslan'ın Açıklamadaki ifadeleri şu şekilde:

Galatasaray'ın aylardır pazarlık masasında olduğu, oyuncunun defalarca Galatasaraylı olduğunu ifade ettiği ve gelen diğer teklifleri reddettiği ortamda, Alanyaspor'un Fenerbahçeli Başkanıyla masaya oturan, utanmadan teklif veren Fenerbahçe yönetimi, omurgasızlığını yeniden hatırlamıştır. 

Aylardır medya yoluyla Fair Play imajı çizen, Yeniden Saygı diyerek 20 yıllık Fenerbahçe yönetiminin artığı olduğunu gösteren, rakibinin talip olduğu oyuncuya saldır felsefesine sarılarak bu yeni sürüm "Küçük Aziz Yıldırım'ı" kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. 


GENÇ FENERNAHÇELİLER'DEN YANIT GECİKMEDİ: ALİ KOÇ'UN DEDİĞİ GİBİ "TOPUNUZ GELİN"

İşte Genç Fenerbahçeliler'in sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım;

"Bugün yaşanan bir transfer gelişmesi neticesinde, başkanımız Sayın Ali Koç'a yöneltilen ağır ithamları şiddetle kınıyoruz. Geçtiğimiz sezonlarda da, gerek Galatasaray'ın ilgilendiği bir futbolcunun Fenerbahçemiz'e transfer olmasına defalarca şahit olduk. Transfer yapmak da bir yarıştır ve futbolun güzleliği, oluşturduğu rekabet ortamında sakladır. 
Bahsi geçen futbolcunun transfer durumunu ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz fakat büyük Fenerbahçe'nin büyük taraftarları olarak, başkanımız Sayın Ali Koç'un, çabalanan algı operasyonlarına kurban edilmesine izin vermeyeceğiz. 

Dil uzamatadan, önce bir değil bin kez düşünmeniz gereken Fenerbahçe Başkanlık makamına yaptığınız, saygıdan yoksun sevgiden mahrum açıklamalarınızla samimiyetsiz sucuk partilerinizle sizi baş başa bırakıyoruz. 

Başkanımızın da dediği gibi "Topunuz gelin."