Kicker dergisine bir röportaj veren 31 yaşındaki golcü "Eğer iyi şeyler hissedersem kalırım" derken açık kapı bırakmayı da ihmal etmedi: "Öyle bir sezon geride bırakıyoruz ki bir daha asla böyle bir şey tecrübe etmek istemem. Eğer görüşler ve hedefler arasında büyük farklılıklar olursa o zaman çözüm yolları aramaya başlarız."

Wolfsburg ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gomez'in adı son dönemde Bayern Münih ile anılıyordu. 

Bayern iddiaları hakkında da konuşmaktan geri durmayan yıldız oyuncu, "Orada ideal forvet Lewandowski, ben o takımda ancak ufak bir rol oynayabilirim. Bu sene iki kulvarda başarısız oldular, gelecek sezon tekrar şaha kalkacaklardır. 

Gomez, Stuttgart forması giydiği dönemde teknik direktörlüğünü yapan Matthias Sammer'e de takılmadan geçmedi. Bundesliga'da 120 dakikada bir gol kaydeden Alman santrafor, "Stuttgart'ta pek fazla oynamayınca daha iyi oldu. Bu istatistiği o sayede elde ettim. Teşekkürler Sammer" ifadelerini kullandı. 

Gomez o dönemde sadece 8 maçta forma giymiş, 12 maçta yedek kulübesinde oturmuş ve 14 maçta kadroya dahi alınmamıştı.

Gomez'in adı Bayern'in haricinde Beşiktaş'la da anılıyor. Vincent Aboubakar'ın kiralık sözleşmesi sezon sonunda sona ererken siyah beyazlılar o bölgeyi Gomez'le doldurabilir. 

Ajansspor