Her Cumartesi ve Pazar günü Levent Ümit Erol'un hazırladığı ve Semih Sezerli'nin sunumuyla Radyospor'da saat 09:00-11:00 arası yayınlanan Doğru Tektir programının bugün ki konuğu A Spor Kanalı Beşiktaş muhabiri Hakan Gündoğar oldu. Hakan Gündoğar Doğru Tektir programına önemli açıklamalarda bulundu.

"Neden Beşiktaş konuşulmadı!"

Dün Beşiktaş'ın Karabüspor deplasmanında aldığı  2-1'lik mağlubiyet hakkında konuşan Hakan Gündoğar, "Halis Özkahya'nın dün ki hatalarını geçelim, kimse Beşiktaş'ın kötü oynadığını konuşmuyor." dedi.

"Yedek golcü yok!"

Beşikta'ın forvet sıkıntısını dile getiren Hakan Gündoğar, "Beşiktaş'ın elinde yedek golcü yok! Cenk Tosun'un performansı zaten belli. Aboubakar tam golcü oyuncu değil. Demba ba geri döndü ama sakatlık süreci var!" sözlerini sarf etmesi üzerine Levent Ümit Erol,  Beşiktaş bu sene şampiyon olursa, Aboubakar sayesinde şampiyon olur. Aboubakar, Emenike'den daha üstün bir golcü. Aboubakar bana göre, iyi bir transfer Beşiktaş adına." diyerek tepkisini ortaya koydu.

"Oğuzhan kendini üst seviyeye çıkarırsa..."

Oğuzhan Özyakup ile ilgili bir kaç konuya değinen Hakan Gündoğar, "Beşiktaş'ta eleştirilenlerin başında Oğuzhan Özyakup geliyor. Oğuzhan kendini bir tık üst seviyeye çıkartırsa, Avrupa'nın büyük takımlarında oynayabilir." sözlerini kullandı.

Hakan Gündoğar son sözlerini Şenol Güneş üzerinden tamamladı;

Beşiktaş muhabiri Hakan Gündoğar, "Şenol Güneş hocanın Fenerbahçeli oyuncu Simon Kjaer'e yaptığı hareketleri yapmaması lazım!" dedi. Şenol Güneş'i TFF yöneticisi yapan Gündoğar, "Şenol Güneş şuan TFF yöneticisi olsa, kimsenin şüphesi olmaz. Herkes güvenir ona."

Bu haberin 'video haber' hali, akşam sitemizde yayınalancaktır.