Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Premier Lig temsilcisi Chelsea ile Milano Ekibi İnter karşı karşıya geldi.

İtalyan ekibi, Londra temsilcisini 2-1'lik skorla mağlup etti. Çizme takımına galibiyeti getiren golleri Perisic ve Jovetic kaydetti.

Maviler'in tek golünü ise Kondogbia 40 metreden kendi kalesine attı.

İki takımın 11'leri...

Chelsea: Courtois; Azpilicueta, Luiz, Cahill; Moses, Kante, Fabregas, Alonso; Willian, Batshuayi, Morata.

İnter: Padelli; D'Ambrosio, Skriniar, Miranda, Nagatomo; Gagliardini, Valero; Candreva, Brozovic, Perisic; Jovetic

Chelsea'nin transferleri

Gelenler: Alvaro Morata (Chelsea), Tiemoue Bakayoko (AS Monaco), Antonio Rüdiger (AS Roma), Willy Caballero (Manchester City)

Gidenler: Nathan Ake (Bournemouth), Juan Cuadrado (Juventus), Asmir Begovic (Bournemouth), Bertrand Traore (Olympique Lyonnais), Christian Atsu (Newcastle United), Nathaniel Chalobah (Watford), Todd Kane (Groningen-Kiralık), Danilo Pantic (Partizan-Kiralık), John Terry (Aston Villa), Tammy Abraham (Swansea City-Kiralık), Ruben Loftus-Cheek (Crystal Palace-Kiralık), Ola Aina (Hull City-Kiralık), Kurt Zouma (Stoke City-Kiralık)

İnter'in transferleri

Gelenler: Milan Skriniar (Sampdoria), Facundo Colidio (Boca Juniors), Borja Valero (Fiorentina), Daniele Padelli (Torino)

Gidenler: Gianluca Caprari (Sampdoria), Ever Banega (Sevilla), Juan Jesus (Roma), Federico Dimarco (Sion), Saphir Taider (Bologna), Senna Miangue (Cagliari), Fabio Eguelfi (Atalanta), Caner Erkin (Beşiktaş), Bright Gyamfi (Benevento), Alessandro Sobacchi (Ciserano), Felipe Melo (Palmeiras), Juan Pablo Carizzo (Monterrey), Marco Andreolli (Cagliari), Andrea Romano (Monza-Kiralık), Filippo Sgarbi (Südtirol-Kiralık), Raffaele Di Gennaro (Spezia-Kiralık), Andrei Radu (Avellino-Kiralık), Davide Costa (Kulüpsüz), Francesco Forte (Spezia-Kiralık), Giacomo Sciacca (Alessandria), Riccardo Gaiola (Santarcangelo-Kiralık), Andrea Palazzi (Pescara-Kiralık), Roberto Ogunseye (Olbia), Mattia Bonetto (Prato-Kiralık), Rodrigo Palacio (Kulüpsüz), Edmund Hottor (Kulüpsüz), Andrea Pinton (Kulüpsüz), Enrico De Micheli (Kulüpsüz)

Uluslararası Şampiyonlar Kupası

Uluslararası Şampiyonlar Kupası, Avrupa'nın önemli futbol takımlarının mücadele ettiği hazırlık turnuvasıdır. 2013'te başlayan turnuva, her yaz düzenlenmektedir. Turnuva, son iki yılda üç farklı bölgede oynandı. ABD, Çin ve Avustralya. Ondan önceki iki yılda ise sadece ABD'de düzenlendi.

Bu sene, Avustralya'nın yerine Singapur tercih edildi. Çin ve Singapur, üçer maça ev sahipliği yapacaklar. ABD'de ise 12 maç oynanacak.

Bayern Münih ve Inter, Çin ve Singapur'da sahne alacaklar. İki ülkede iki ayrı turnuva düzenlenecek, keza ABD'de de farklı bir turnuva oynanacak. Her ülkeden ayrı bir kazanan çıkacak.

Kısacası, Uluslararası Şampiyonlar Kupası, üç farklı ülkenin en büyük stadyumlarında oynanan bir hazırlık turnuvası. 18 Temmuz'da başlayan turnuva 30 Temmuz'da sona erecek. Takımlar Ağustos ayında kendi liglerine dönecekler.