Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyon olan ve TFF 1. Lig'e yükselen başkent ekibi Ankaragücü'nün teknik direktörü İsmet Taşdemir, Radyospor'da yayınlanan, Levent Ümit Erol'un hazırlayıp sunduğu ve hafta sonlarının en çok beğenilen spor programı olan Doğru Tektir'e açıklamalarda bulundu.

-TERTEMİZ ŞAMPİYONUZ!-

Şampiyonlukta hiçbir lekenin olmadığını belirten İsmet Taşdemir, "Ankaragücü hiçbir hileye hurdaya karışmadan bir şampiyonluk kazanmıştır. Bu şampiyonluk anamızın ak sütü gibi helaldir." ifadelerini kullandı.

-GÜMÜŞHANESPOR MAÇI BİZİ ÜZDÜ!-

Sarı-lacivertli camianın, sezonun 22. haftasında deplasmanda oynanan Gümüşhanespor maçının kendileri için hayal kırıklığı olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, "Taraftarımızın bütünlüğü açısında Gümüşhane maçı bizi üzdü." dedi.

-ŞAMPİYONLUK BİZİM ELİMİZE GEÇTİ!-

Niğdespor maçında, 1-0 öndeyken rakibin bir atağında top direğe çarptığında "Şanssızlığımız bitti." dediğini ve ibrenin kendilerine döndüğünü ifade eden Taşdemir, "Niğdespor maçıyla şampiyonluk bizim elimize geçti." sözlerine kullandı.

-SERKAN VE SEZGİN SAHADA HOCALIK YAPTILAR-

Süper Lig deneyimi yaşamış olan Serkan Balcı ve Sezgin Coşkun'un sahada hocalık yaptıklarını belirten Taşdemir, "Serkan Balcı ve Sezgin Coşkun takıma ağabeylik sahada içinde ise hocalık yaptılar... Serkan Balcı ve Sezgin Coşkun'u takıma kazandırdığım da çok eleştiri almıştım." dedi.