UEFA Avrupa Ligi’nde bugün Hapoel Beer Sheva’ya konuk olacak Beşiktaş’ta yardımcı antrenör Tamer Tuna, rakibi analiz etmek için geçtiğimiz günlerde İsrail’e gitti. Tuna, topladığı bilgileri rapor halinde Şenol Güneş’e sundu...  Raporda; İsrail ekibinin hücumcu bir takım olduğunun altı çizildi. 

GÜNEŞ GEREKLİ UYARILARI YAPTI 

Özellikle sağ kanatta oynayan Maor Bar Buzaglo’nun performansına dikkat çekilirken, raporda; “Sağ açıkta oynayan Buzaglo yaptığı bindirmeler ve ortalarıyla etkili olabiliyor. Kolay adam geçebiliyor. Arkasında oynayan sağ bek ile de oldukça uyum içinde. Genel olarak sağ kanattan geldikleri için bizim sol kanadımızın dikkatli olması gerekiyor” şeklinde ifadelerin yer aldığı kaydedildi. Şenol Hoca’nın bu rapor doğrultusunda oyuncularına uyarılarda bulunduğu öğrenildi. 

BITTON DA SAKATLANDI 

Önemli eksikleri bulunan Beşiktaş’ın rakibi Hapoel Beer Sheva’ya bir kötü haber de Ben Bitton’dan geldi. Takımın sağ beki Bitton önceki günkü idmanda sakatlandı. Deneyimli ismin forma giymesinin tehlikeye girdiği, oynama şansının yüzde 50 olduğu belirtildi. Böylece Kırmızı-Beyazlılar’ın iki kanat beki de sakata geldi. Portekizli stoper Miguel Vitor ve Macar sol bek Mihaly Korhut da sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.