Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray Kulübü ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Riva'daki tesislerde bir araya geldi.

'VAR' KONUŞULDU!
Bu toplantıda Video Yardımcı Hakem uygulaması konuşuldu. Bu uygulamanın nasıl uygulanacağı hakkında fikir alışverişi yapıldı. Kulüpler bu konudaki taleplerini TFF'ye iletti. 

DURSUN ÖZBEK: ''YABANCI SINIRINI DA KONUŞTUK''
Kulüpler Birliği Başkanı Dursun Özbek toplantı sonunda şu şekilde konuştu:  ''Bugünkü TFF zirvesindeki konumuz altyapıydı. Tabii bunu yabancı sınırlamasıyla birlikte konuştuk. Konulardan biri de Video Hakem Sistemi'ydi. Bununla ilgili çalışmalar ve hazırlıklar yapılıyor. Kulüpler, tribünlerde yaşanan olaylarda cezaların kişilere verilmesini istiyor. Bunun çalışmalarını yapıyoruz. Video hakem sistemiyle ilgili iki hafta sonra deneme çalışmaları yapılacak. Sonra da uygulamaya konulacak."

MOSTUROĞLU: BELLİ KRİTERLER OLUŞUNCA 'VAR' SİSTEMİ GELECEK
Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, ''Federasyon VAR sistemi ile ilgili bu toplantıda birçok konuda bize bilgi verdi. Belli kriterler oluştuğu zaman VAR ülkemizde başlayacak" dedi.