-Bilgi Kirliliği yapılıyor-

Uruguaylı oyuncunun Trabzonspor'la görüşmesinde öncelik kullanan FIFA Menajeri ÖzkanDoğan, ''Caceres ile ilgili inanılmaz derecede bilgi kirliliği yapılıyordu. Martin Cacares bundan dolayı çok üzüntü duydu. Trabzonspor'da üzüntü duydu. Sosyal medyada asılsız haberler çok yıpratıcı oldu'' dedi. 

-Sahte belge, çıkar grubu!-

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan FIFA Menajeri Özkan Doğan, ''Martin Cacares dünyanın sayılı 10 stoperlerinden bir tanesi. Dünya devi Barcelona'da oynayan oyuncu kapris yapmadan İstanbul'a geldi. Martin Cacares'in hiç bir sakatlığı kesinlikle yok. En az Türkiye'de ki liglerde oynayan yabancılar oyuncular kadar sağlam. 1 yıl önce ciddi bir sakatlık geçirdi ve son 5 ay Juventus'un idmanlara katılma fırsatı oldu. Bazı medya grupları bilinçli şekilde sakatlık imajı vermeye çalıştılar. Trabzonspor'u zamanında dolandıranlar, bir mal uğruna biliçli bir şekilde Trabzonspor ve oyuncuyu çökertmeye çalıştılar. Ekonomik ve sakatlık açısından hiçbir sorun yok. Böyle bir algı yaparak insanların kafasını karıştırdılar. Cacares sağlık testlerinin hepsinden geçti. Ben FIFA menajeriyim ve Caceres'in temsilcisiyim. Bazı insanlar menajerlik parasından dolayı olmadı diye yalan haberler yaptılar. Benim adıma sahte belge düzenleyip haber yaptılar. Onların hepsini mahkemeye verdim. Sahte belgeyi imzasız servis ettiler bunlarla mahkemede görüşeceğiz. Biz 1 TL komisyon talep etmedik. Benim ekibim profesyonel insanlarız'' ifadelerini kullandı.  

-Cacares : Yaşananlara üzüliyorum...-

Martin Caceres'in yaşananlarla ilgili kendisine söylediklerini de paylaşan FIFA Menajeri Özkan Doğan, '' Martin Caceres bana, bunlara inanamadığını söyledi. 'Benim hiçbir sakatlığım yok. Benim sakatlığım olsa ilk teklifte gelirdim ama bana yapılan 3. teklifte geldim' dedi. Martin Caceres Trabzonspor'un geri dönüş biletini alma teklifini reddetti ve kendisi aldı bileti. Caceres'i değersizleştirdiler ve sakat imajına soktular. Cacares ve ben buna çok üzülüyoruz'' 

-20 takımdan teklif aldı-

FIFA'ya bağlı olan hastanelerden sağlık raporunu göndereceğim. Oyuncum Martin Caceres'in sakat olmadığını herkes görecek. Martin Cacares bu yaşananlardan sonra Türkiye'ye top koşturmaya gelmez.

Bazı Türk takımlarından başka teklifler gelmedi. Caceres'e Trabzon'un güzelliklerini anlattık. Trabzonspor son derece iyi misafir etti Caceres'i. Caceres'e 20'ye yakın teklif var. Tüm dünyadan teklifler var. Uruguay milli takımına da çağrılıyor.

Kaynak - Ajansspor