Spor yorumcusu ve yazar Mehmet Demirkol, kendisine sorulan soruları içtenlikle yanıltladı.

- Yabancı sınırı ile Türk futbolunun düzeleceğine inanmıyorum! -

Kendisine sorulan, "Yabancı sınırı sürekli konuşuluyor. Sayın Cumhurbaşkanı'da 2019 yılına kadar bu konu gündemimizde değil açıklamasını yapmıştı. Hepsini birleştirirsek nasıl bir transfer dönemi bekliyorsunuz?" sorusuna cevap veren Mehmet Demirkol, "2019'dan sonra ne olacağını bilmiyoruz. Bir an önce oturup konuşup, çalışıp neyin doğru neyin yanlış olduğununa bakmak lazım. Benim fikrim değişmeyecek. Yabancı sınırı ile Türk futbolunun düzeleceğine inanmıyorum." dedi.

- Belhanda 8 numara gibi, Giuliano ise bir destek Santrafor! -

Giuliano ve Belhanda ile ilgili gelen, "Giuliano Brezilya Milli Takımı'nda, Belhanda Fas ile Dünya Kupası'na gidiyor. İkisi arasında bir kıyaslama yapabilirmisiniz?" sorusunu da yanıltlayan Demirkol, "Belhanda daha mesafe kat eden bir oyuncu, 8 numara gibi. Giuliano ise bir destek Santrafor. Ya da forvet arkası. Maçta da Aykut hocanın yerinde olsam Valbuena çıktı hemen Giuliano'yu denerim. Bu öyle bir oyuncu. Yararlanmanın yöntemi bu. Belhanda ise baskıda dar alanda güzel işler yapıyor." şeklinde konuştu.

- Şenol Güneş şu anda en iyisi! -

Kendisine yöneltilen bir başka, "Şenol Güneş'in adı neden sürekli Milli Takım'la anılıyor? Zaten Beşiktaş'la milli bir davası yok mu?" sorusuna da, "Şu anda en iyisi olduğu için. Hoca da istiyor ama şimdi değil daha sonra. Bir şekilde 2003'te ayrıldığı takıma geri dönmek istiyor. Kimse hayır diyemez buna." ifadelerini kullandı.