İşte Nazillimanşet.com'un ünlü menajer ile yaptığı röportaj

Nazilli Belediyespor’la ilgili değerlendirmenizi alabilir miyiz!
Öncelikle Nazilli ziyaretimin oldukça keyifli geçtiğini söyleyebilirim. Türkiye’de birçok takım ve futbolcuyu takip ettiğimiz gibi Nazilli Belediyespor’u da takip ediyoruz. Oyunculara bire bir baktığınız zaman genel anlamda kadro kalitesi iyi bir takım Nazilli Belediyespor. İkinci lig kalitesinin üzerinde futbolcular var ama bunları bir türlü derleyip toparlayıp takım hürriyetine kavuşturamamış, görünen o. Bu oyuncu grubu daha iyi kullanılırsa Nazlillispor’un daha iyi konumda olacağını düşünüyorum. Bu da yönetimin, teknik heyetin işi. Umarım en kısa zamanda o seviyeyi yakalar. Çünkü geçtiğimiz yıllara baktığımız zaman şampiyon olan takımların bu kadro kalitesine sahip olmadığını görüyoruz. Üzerine basarak söylüyorum bu kadro kalitesini doğru kullanmak önemli.

Nazilli Belediyespor’da daha önceden tanıdığınız futbolcular var mı?
Tabiki de var. Atilla Yıldırım, Halil Zeybek, Zafer Özden ve Ali Akburç gibi futbolcuları tanıyorum. Atilla ve Halil’in menajerliğini yaptım. Bu saydığım oyuncu grubu da bu ligin hep üzerinde ki oyuncu grubu. Gerek kariyer gerekse kalite olarak bu ligin hep üzerindeki oyuncular. Nazilli Belediyespor’un bu oyuncu grubundan maksimum derecede fayda sağlaması gerekir o zaman başarılı olur.

Dün oynanan İstanbulspor maçında Nazilli Belediyespor’u nasıl buldunuz?
İlk yarı mutlak galibiyet alması gereken bir takım olduğu için stresli başladılar. Topu ayağında tutmakta zorlanan bir takımdı. İkinci yarı Zafer’in oyuna girmesiyle baskı arttı. Zafer kalitesi ve tecrübesiyle bu ligin ekstra önemli oyuncularından birisidir. Onun oyuna girmesiyle takım orta sahada top tutmaya başladı ve öne doğru gitmeye başladı. Attığı ara paslarla İstanbulspor savunmasının dengesini bozunca takım öne doğru oynamaya ve baskı altına almaya başladı. O arada da gol geldi zaten. Genel anlamda baktığımız zaman Nazilli Belediyespor’un kadro kalitesine göre beklenilenin altında bir maç. Fakat siyah beyazlıların içinde bulunduğu konum itibarıyla da değerli bir galibiyet. Ben bu noktada iki farklı açıdan baktım. Üç puanın iyisi kötüsü olmaz. Her zaman böyle oynayarak üç puan alamazsın. Mutlaka bir şekilde bir yerde bu su yolunu genişletmek lazım. Futbol takımı 11 değil 25 tane oyuncudan ibarettir. Bu 25 futbolcudan sezon içerisinde saha dışındaki bütün unsurlar; teknik heyet, yönetim kim olursa olsun bu 25 oyuncuyu sürekli hazır tutmak zorunda. Bugün biri oynar yarın biri oynar. Başka bir maç diğer futbolcu çıkar sahneye atar attırır. Sezon içerisinde bunların hepsini yaşayacağı için bu 25 kişiyi önemli olan hazır tutabilmek.

Dünkü maçta Nazilli Belediyespor’da gözünüze batan bir futbolcu var mıydı?
Oyuncu kalitesi olarak Zafer’i beğendim. Mehmet Ersavaş ve Mert Çakar’ı da beğendim. Dikkatimi çeken oyuncular bunlardı, ama özellikle Ersavaş’ı beğendiğimi söyleyebilirim. 

Kaynak: Nazillimanşet