Sezon başında Fenerbahçe'den gönderilen ve şimdilerde Portekiz'de yorumculuk yapan Vitor Pereira, ayrılığının ardından Fenerbahçe ile ilgili konuştu.

Vatan'da yer alan habere göre RTP kanalında açıklamalarda bulunan Pereira, yönetimin kendisini Kjaer kadar dinlemediğini ifade ederek, ''Bruno Alves çok tecrübeli ve faydalı bir isim. Takımda kalması için ikna da ettim. Yönetim de bunu kabul etmeye yakındı. Ancak daha sonra Simon Kjaer devreye girdi ve kendi istediği bir oyuncuyu aldırdı. Yöneticiler beni Kjaer kadar dinlemediler" dedi.

''NANI'NİN GİTMESİNİ İSTEMEDİM'

Vitor Pereira, Valencia'ya satılan Luis Nani'yi kendisinin istemediği yönündeki söylemlerin de gerçeği yansıtmadığını kaydetti. Kanarya'nın eski hocası "Pereira istedi, Nani'yi gönderdik söylemi doğru değil. Tam tersine ben Nani'nin takımda kalması için yönetime çok baskı yaptım. Nani gibi bir futbolcuyu hangi hoca takımından göndermek ister ki" ifadelerini kullandı. 

'BEN VARKEN KAZANIYORDUK''

Dick Advocaat dönemini de eleştiren Portekizli çalıştırıcı. "Yönetimin takım üzerinde büyük bir baskısı var. Yine de biz maçlarımızı kazanıyorduk. Kaybedilen karşılaşmalardan sonra futbolcularım soyunma odasından bile çıkmak istemiyordu. Yönetimin baskısı çoktu" dedi.

''BİZ KALSAYDIK...''

Öte yandan Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın yardımcılığını yapan Almeida, Radio Rennasença'ya yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin durumunun kötü olduğunu ifade ederek, ''Biz kalsak F.Bahçe bu halde olmazdı. M.United- F.Bahçe maçını seyrettim. İngilizler çok rahat kazandı. Eski dostlarımın bu durumda olmasına üzüldüm" dedi.